Το τέλος της αριστερής παρένθεσης (και μετά τι;)

0


Τελικά ο Σόιμπλε ρίχνει τρίτη κυβέρνηση μέσα σε τέσσερα χρόνια εξαντλώντας τις δυνάμεις του λεγόμενου «δημοκρατικού τόξου». Πριν προλάβω να γράψω άρθρο για τις τελευταίες απίστευτες απαιτήσεις του, τα είχε ήδη καταφέρει. Στρίμωξε τόσο ασφυκτικά τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛίτες, που άρχισαν να φωνάζουν «βοήθεια λαέ, μας δέρνουν». Είναι ο ορισμός της ιλαροτραγωδίας. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα διαρρέοντα και υπονοούμενα, η κυβέρνηση προτίθεται να συνεχίσει να κυβερνά, είτε προκύψει «Όχι» από το δημοψήφισμα, είτε προκύψει «Ναι»!!!!!!!!!!!!!!

Με λίγα λόγια, βασικά είναι «αντιμνημονιακοί», αλλά άμα γουστάρει ο λαός, μπορούν να γίνουν και ακραίοι μνημονιακοί!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζαλίστηκαν από τα χαστούκια του Σόιμπλε τα αγόρια της «ρήξης» κι έχουν παρανοήσει εντελώς. Αν πάλι μπορέσουν να αξιοποιήσουν (στ` αλήθεια όμως) το δημοψήφισμα διαπραγματευτικά, μαγκιά τους, αλλά και πάλι φοβάμαι, ότι το «όφελος» θα είναι πολύ προσωρινό. Ως γνωστόν, τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος και η κρίση δεν αργεί…


Δημοσίευση: Ιουνίου 29, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το τέλος της αριστερής παρένθεσης (και μετά τι;)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator