ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: "ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ" (video)

0


Ο άγραφος νόμος της φυλακής δεν «σηκώνει» κακοποίηση παιδιών – και δη από τους ίδιους τους γονείς τους
Ανατριχιάζει η κατάθεση του παιδοκτόνου!
Ο πατέρας της μικρής Άννυ, αρνείται ότι ήταν αυτός που σκότωσε το 4χρονο παιδί, αν και παραδέχτηκε ότι «έπρεπε να κάνω κάτι για να το εξαφανίσω».

«Ήταν άρρωστη η μικρή το τελευταίο διάστημα. Δεν ξέρω τι είχε. Εγώ ξέρω μόνο ότι όταν ξύπνησα μια μέρα την βρήκα νεκρή στον καναπέ. Πού να ξέρω εγώ τι είχε;», φέρεται να έχει καταθέσει ο πατέρας που τεμάχισε και έβρασε την 4χρονη, σύμφωνα με το Mega.

«Αλλά δεν ήθελα να πω την αλήθεια στην γυναίκα και να νομίζει ότι δεν ήμουν ικανός να προσέχω το παιδί. Θα έχανα και την γυναίκα μου. Έπρεπε να κάνω κάτι να εξαφανίσω το παιδί», συμπλήρωσε στην απολογία του.

Οι αστυνομικοί υπολογίζουν ότι το φρικτό περιστατικό έγινε κοντά στο Πάσχα, όταν η μητέρα έλλειπε στη Γερμανία. Όταν αυτή επέστρεψε, ο πατέρας είπε ότι η Άννυ εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με αστυνομικό της ασφάλειας, η σορός της μικρής «δεν θα βρεθεί». Σύμφωνα με ρεπόρτερ του καναλιού, ο αστυνομικός μίλησε για «αποτρόπαια-ανατριχιαστική έξω από κάθε νου η πράξη της εξαφάνισης του πτώματος του παιδιού. Δεν θα βρεθεί η σορός. Η δολοφονία και όλα τα υπόλοιπα έγιναν μέσα στο σπίτι».

«Δεν είμαι καθόλου καλά, μετά από αυτά που είδα στη τηλεόραση έπεσα κάτω», δήλωσε η μητέρα του παιδοκτόνου και πρόσθεσε: «Μίλησα με την αστυνομία και μου είπαν ότι ο γιος μου έχει μπλέξει άσχημα». Επίσης δήλωσε ότι ο γιος της αρνείται ότι σκότωσε την 4χρονη Άννυ.





Δημοσίευση: Μαΐου 05, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: "ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ" (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator