Ποια είναι η Μ. Καλογεροπούλου που παριστάνει την ψυχίατρο και μιλά για τη μικρή Άννυ και τους γονείς της (video)

0


Ανύπαρκτο πρόσωπο και μυθομανής φαίνεται πως είναι η γυναίκα που παριστάνει την ψυχίατρο του ΟΚΑΝΑ και λέει ότι είχε ζητήσει τέσσερις φορές από την εισαγγελία να απομακρύνει τη μικρή Άννυ από τους γονείς της.

Ο ΟΚΑΝΑ σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι δεν υπάρχει καμία Μαρία Καλογεροπούλου ψυχολόγος, στο δυναμικό του.
Παράλληλα επισημαίνει στην ανακοίνωση ότι οι γονείς του παιδιού δεν ήταν σε κανένα πρόγραμμα, ούτε αίτηση για να ενταχθούν σε κάποιο πρόγραμμα είχαν κάνει.

Ανάλογη ανακοίνωση αναμένεται από την εισαγγελία καθώς δεν υπάρχει κανένας εισαγγελέας Σκανδαλάκης, στον οποίο η μυθομανής υποτιθέμενη ψυχολόγος υποστήριξε ότι απευθύνθηκε προκειμένου να αρθεί η κηδεμονία του παιδιού από τους γονείς του.

Η ανακοίνωση του ΟΚΑΝΑ:

Σε συνέχεια της δημόσιας αναστάτωσης που προκλήθηκε σήμερα μετά από δηλώσεις κάποιας κυρίας σε τηλεοπτικά κανάλια ότι ως ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ παρακολουθούσε τους γονείς της Άννυ Μπορισόβα και μετά από ενδελεχή έρευνα που διενήργησε ο Οργανισμός, σας ενημερώνουμε ότι:

Στο ανθρώπινο δυναμικό του ΟΚΑΝΑ δεν υπάρχει ούτε υπήρξε ποτέ εργαζόμενη οποιασδήποτε ειδικότητας με το όνομα Μαρία Καλογεροπούλου. Από τον ΟΚΑΝΑ τηλεφωνικά αναζητήθηκε αλλά δεν βρέθηκε να υπάρχει το όνομα της κας Μαρίας Καλογεροπούλου ούτε στους Ιατρικούς Συλλόγους Αθήνας ή Πειραιά.

Από τα αρχεία του θεραπευτικού προγράμματος υποκατάστασης του ΟΚΑΝΑ δεν βρέθηκε να είναι μέλη ούτε ο πατέρας Στανισλάβ Μπακαρτζίεφ ούτε η μητέρα Ντιμιτρίνα Μπορισόβα. Ούτε βρέθηκαν αιτήσεις τους σε αναμονή για ένταξη στο πρόγραμμα υποκατάστασης. Τα ονόματά τους δεν βρέθηκαν, επίσης, σε κανένα αρχείο κάποιας άλλης δομής ή υπηρεσίας του Οργανισμού.

Ο ΟΚΑΝΑ θεωρεί ότι τόσο επώδυνα περιστατικά, όπως η περίπτωση της Άννυ, που συνδέονται με έντονη δημόσια συναισθηματική φόρτιση, θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με πολλή προσοχή και ευαισθησία από όλες τις πλευρές και να αξιολογούνται η αξιοπιστία και η εγκυρότητα των πηγών, από τις οποίες αντλούνται όσες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα σχετικές ή μη.

Δείτε τι δήλωσε το πρωί στα κανάλια η υποτιθέμενη ψυχολόγος του ΟΚΑΝΑ:


Δημοσίευση: Μαΐου 06, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ποια είναι η Μ. Καλογεροπούλου που παριστάνει την ψυχίατρο και μιλά για τη μικρή Άννυ και τους γονείς της (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator