Οι... υποδομές του λιμανιού και το ποικιλόχρουν αμνοερίφιο... Γι'αυτό μας λένε parakato

0


Πολύς λόγος έγινε για τις υποδομές στο λιμάνι της Κορίνθου... Ακούσαμε για "βασικές υποδομές" ότι δηλαδή θα πρέπει να έχει έναν "οικίσκο" και ένα "καρτοτηλέφωνο" στην υποδοχή των επισκεπτών. Τόσο "βασικές υποδομές"...!!!
Δηλαδή έναν οικίσκο για 1500 άτομα και μερικές εκατοντάδες καρτοτηλέφωνα για να εξυπηρετηθούν απρόσκοπτα όλοι οι επισκέπτες...
Λοιπόν.... επειδή και η μπουρδολογία έχει τα όριά της δείτε παρακάτω το εσωτερικό του Thomson Celebration και σκεφτείτε ότι, οι επισκέπτες που απολαμβάνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ στο πλοίο θα αφήσουν τη χλιδή του εξαιρετικού κρουαζιερόπλοιου και θα τσαλαπατηθούν στις σκάλες κατεβαίνοντας, αγωνιώντας να επισκεφτούν το γαμημένο τον "οικίσκο" του λιμανιού του Παππά και του Πνευματικού. 

Τι διάολο οικίσκος θα είναι αυτός;;;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ 

ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ "ΥΠΟΔΟΜΕΣ" ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ.














ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

(ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ) 

ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ "ΟΙΚΙΣΚΟ"

 ΑΥΤΟΙ;;;




ΕΔΩ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ... ΧΩΡΙΣ "ΟΙΚΙΣΚΟ" !


ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΦΥΛΑΞΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ...

ΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ALBATROS ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΧΕΙΜΩΝΟ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2014 ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΜΠΟΣΑ ΜΠΟΦΩΡΙΑ...!!!

ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΥΘΙΣΜΑΤΟΣ ΜΟΛΙΣ 40 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ THOMSON CELEBRATION ΠΟΥ... "ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΔΕΣΕΙ"...!!!






ΤΟ ΒΥΘΙΣΜΑ ΤΟΥ THOMSON CELEBRATION





ΤΟ ΒΥΘΙΣΜΑ ΤΟΥ ALBATROS





ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΝΕ PARAKATO...!!!


Δημοσίευση: Μαΐου 27, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι... υποδομές του λιμανιού και το ποικιλόχρουν αμνοερίφιο... Γι'αυτό μας λένε parakato"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator