ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - Ο Φλωρινιώτης της Ορθοδοξίας... στο όνομα του Ιησού Χριστού φυσικά

0Eίναι γνωστό πως όλοι τρελοί θρησκόληπτοι της Ελλάδας είναι μαζεμένοι στη Θεσσαλονίκη. Όπως και να'χει, όταν είδαμε τo βίντεο της Συναγωγής, Εκκλησίας Όλων Των Εθνών – Θεσσαλονίκης με τίτλο

«Θέλω να την κάνω να αυτοκτονήσει και να πάει στην κόλαση»

μείναμε λίγο μαλάκες:

Μετά ήρθε και το βίντεο στο οποίο ένας μουσάτος διασταύρωση Φλωρινιώτη – Μάγκα κάνει εξορκισμό και έδεσε το γλυκό:

Τελικά δεν είναι ο Άνθιμος ο μόνος λαλημένος σε αυτή την πόλη.


Σχόλιο parakato: Το πόσο καραστημένο είναι το βίντεο φαίνεται από το ότι όλοι ετοιμάζονται να πιάσουν την "διαβολεμένη" πριν την ακουμπήσει ο "εξορκιστής". Δώστε προσοχή στο 0:08 λεπτό... δείτε το πάλι και θα σπαρταράτε από τα γέλια με το πόσο αφελείς υπάρχουν ανάμεσά μας. Στο 2:46 λεπτό θαυμάστε το πατούμενο του απατεώνα "ιερέα"...!!!!
Δημοσίευση: Μαΐου 28, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - Ο Φλωρινιώτης της Ορθοδοξίας... στο όνομα του Ιησού Χριστού φυσικά"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator