ΣΚΑΙ για έγκλημα στα ΕΛΠΕ: Έλλειψη σωστής ενημέρωσης ή συνειδητή διαστρέβλωση της πραγματικότητας;

0



Με λεζάντα τη φράση «ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΞΕΡΑ ΧΟΡΤΑ στα ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ» αντιμετώπισε ο ΣΚΑΙ το νέο έγκλημα στα ΕΛΠΕ που στέρησε τη ζωή σε 3 εργάτες. 

Στη συνέχεια κι ενώ ο Πρόεδρος των εργαζομένων μετάλλου έκανε λόγο για άθλιες συνθήκες εργασίας, έλλειψη μέτρων ασφαλείας και εντατικοποίηση της εργασίας στο βωμό του κέρδους με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή έξι άνθρωποι να χαροπαλεύουν, η δημοσιογράφος τον διακόπτει λέγοντας το εξής:

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΖΩΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΔΕΝ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΟΥΝ. ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

Δημοσίευση: Μαΐου 28, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΚΑΙ για έγκλημα στα ΕΛΠΕ: Έλλειψη σωστής ενημέρωσης ή συνειδητή διαστρέβλωση της πραγματικότητας;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator