ΖΟΥΡΛΑΜΑΡΑ Κούγια: “Αν πάρω παραχωρητήριο η ΠΓΕ Κόρινθος επιστρέφει αμέσως στην Πάτρα !!!

0


Ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε πως αν ο Δήμος Πατρέων δώσει παραχωτήριο, τότε η Παναχαϊκή θα επιστρέψει στην Πάτρα.Τοποθέτηση στην τηλεόραση του Lepanto έκανε το πρωί της Παρασκευής (15/5) ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Αλέξης Κούγιας, αναφέροντας πως αν πάρει παραχωρητήριο από τον Δήμο Πατρέων η ομάδα επιστρέφει άμεσα στην Πάτρα. 
Ο ιδιοκτήτης των Αχαιών ασφαλώς αναφερόταν σε μόνιμο παραχωρητήριο που χρειάζεται η ΠΑΕ για να πάρει άδεια ενόψει της νέας σεζόν.
Από την πλευρά του δήμου επισημαίνεται πως δεν θα δοθεί μόνιμο παραχωτρητήριο, αλλά πως θα εξεταστεί το έγγραφο που απέστειλε η Football League για το στάδιο. Ο Κούγιας εξαπέλυσε επίθεση στην Ερασιτεχνική, θεωρώντας ότι λειτουργεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να πάει στο τοπικό η Παναχαϊκή.
Τώρα τι φταίει για την αλλαγή στις διαθέσεις του κου Κούγια;
Μήπως φταίει το γεγονός ότι στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες για μεγάλη συμμετοχή κόσμου;
Μήπως το γεγονός ότι αντί να γίνουν ξεκάθαρες κινήσεις υπήρχαν μεθοδευσεις. 
Μήπως φταίει το γεγονός ότι αντί για πάρτι τελικά έχουμε πολεμική ατμόσφαιρα;

Δημοσίευση: Μαΐου 16, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΖΟΥΡΛΑΜΑΡΑ Κούγια: “Αν πάρω παραχωρητήριο η ΠΓΕ Κόρινθος επιστρέφει αμέσως στην Πάτρα !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator