ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

0


ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΡΑΖ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Εν αναμονή των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην super league της Π.Γ.Ε. 2005, ο Δήμος Κορινθίων καλεί τους φιλάθλους και όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο, να δώσουν το παρόν τις προσεχείς ημέρες στους αγώνες κατάταξης, οι οποίοι θα διεξαχθούν στο στάδιο Κορίνθου, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 13 Μαΐου του 2005, στις 6.00 μ.μ., μεταξύ των ομάδων της Π.Γ.Ε.-Κόρινθος και του Ολυμπιακού Βόλου. Θα ακολουθήσει την επόμενη Κυριακή, 17 Μαΐου, πάντα στις 6.00 μ.μ., ο αγώνας μεταξύ της Π.Γ.Ε.-Κόρινθος και του Απόλλωνα Σμύρνης (Αθηνών).
Οι αγώνες προβλέπεται να συγκεντρώσουν μεγάλο αριθμό φιλάθλων, αφού ακολουθούν τα παιχνίδια με γνωστές και σημαντικές ομάδες όπως η ΑΕΚ και η Λάρισα.
Ο Δήμαρχος Κορινθίων υπογράμμισε ότι όλοι οι φίλαθλοι πρέπει να παρευρεθούν στο Δημοτικό στάδιο για να παρακολουθήσουν όμορφο ποδόσφαιρο από ποιοτικές ομάδες, δημιουργώντας ένα θετικό κλίμα και αγκαλιάζοντας τις προσπάθειες της ομάδας Π.Γ.Ε-Κόρινθος, η οποία πιθανόν να αγωνίζεται τα επόμενα χρόνια ακόμα και στην super league. 
Κατόπιν συνεννοήσεως με τον κ. Κούγια, αποφασίστηκε ότι τα παιδιά του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, μπορούν να έρθουν και να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ όλα τα παιχνίδια κατάταξης, που θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου από μια σπουδαία και ελπιδοφόρα ομάδα αποτελούμενη απο παίκτες μικρής ηλικίας.
Δημοσίευση: Μαΐου 12, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator