ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ - Ο Αλβανός τζιχαντιστής Λαβντρίμ Μουχατζέρι ανατινάζει έφηβο με ρουκέτα !!!

0


O περιβόητος Αλβανός Κοσοβάρος τζιχαντιστής, Λαβντρίμ Μουχατζέρι (Lavderim Muhaxheri), που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη όταν ανάρτησε φωτογραφία στο Facebook, στην οποία φαινόταν να αποκεφαλίζει έναν Σύριο, σύμφωνα με την κουρδική τηλεόραση KNNC είχε σκοτώθηκε σε μάχη μεταξύ τζιχαντιστών και Κούρδων. φαίνεται πως ζει.

Ένα βίντεο το οποίο πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας, αποδεικνύει το αντίθετο. Στο σοκαριστικό βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, καταγράφετε η φρικτή εκτέλεση ενός αιχμαλώτου με ρουκέτα. Ο τζιχαντιστής που εμφανίζεται να εκτελεί τον αιχμάλωτο, δεν είναι άλλος από τον Κοσοβάρο αλβανικής καταγωγής Λαβντρίμ Μουχατζέρι.

Σύμφωνα με αλβανικά δημοσιεύματα, μαζί του στο βίντεο είναι και άλλοι δυο Αλβανοί τζιχαντιστές, ο Al-Αλμπάνη και ο Edu Ubaydah.

Πηγή: www.himara.gr

Δημοσίευση: Μαΐου 24, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ - Ο Αλβανός τζιχαντιστής Λαβντρίμ Μουχατζέρι ανατινάζει έφηβο με ρουκέτα !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator