ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ - Πρέσβης εκ προσωπικοτήτων με πρόταση ΣΥΡΙΖΑ ο... Αρης Σπηλιωτόπουλος !!!

0



Μια υπογραφή χωρίζει τον μέχρι πριν από ένα χρόνο βουλευτή της ΝΔ από το Διπλωματικό Σώμα.

Μια υπογραφή χωρίζει τον Αρη Σπηλιωτόπουλο από το Διπλωματικό Σώμα και εφόσον αυτή τελικά πέσει η Ελληνική Δημοκρατία θα αποκτήσει τον πρώτο, εδώ και πολλά χρόνια, πολιτικό που εγκαταλείπει την ενεργό δράση για να αναλάβει πρεσβευτικό αξίωμα. 

Το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος με το οποίο διορίζεται πρέσβης εκ προσωπικοτήτων είναι ήδη υπογεγραμμένο από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και βρίσκεται στα συρτάρια του Προεδρικού Μεγάρου. Περιμένει, ωστόσο, το κατάλληλο timing για να λάβει την προσυπογραφή του Ανώτατου Αρχοντα ώστε να προωθηθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και να αποκτήσει την πρεσβευτική ιδιότητα ο μέχρι πριν από έναν χρόνο βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τη Ν.Δ. 

Η απόφαση της κυβέρνησης να δώσει στον κ. Σπηλιωτόπουλο τίτλο πρέσβη εκ προσωπικοτήτων είναι ειλημμένη εδώ και εβδομάδες, πλην, όμως, το ζήτημα, «κόλλησε στο Προεδρικό Μέγαρο» καθώς συνέπεσε με την προεδρική διαδοχή. Ο φάκελος με τον διορισμό, όπως πληροφορούνται τα themaleaks, έφτασε στην Ηρώδου Αττικού λίγο προτού ολοκληρωθεί η θητεία του Κάρολου Παπούλια, ο οποίος δεν θέλησε να βάλει την υπογραφή του κάτω από μια τέτοια απόφαση και άφησε το ζήτημα σε εκκρεμότητα στον διάδοχό του. 

Οι εντυπώσεις όμως που ενδεχομένως θα δημιουργηθούν από την πρωτοβουλία του υπουργείου Εξωτερικών έκαναν διστακτικό και τον νυν Πρόεδρο Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος αποφεύγει να προσυπογράψει το σχέδιο Π.Δ. που βρήκε στο γραφείο του μόλις ανέλαβε καθήκοντα. Η υπόθεση περιπλέκεται καθώς ο κ. Σπηλιωτόπουλος συμμετείχε στις συζητήσεις για τη δρομολόγηση διαδικασιών διαδοχής στη Ν.Δ., όντας ένας από τους συνδαιτυμόνες στο δείπνο της Μαριέττας Γιαννάκου, ενώ πρόσφατα τον εγκατέλειψαν και οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι που είχαν εκλεγεί με το ψηφοδέλτιό του, οι πρώην βουλευτές Θάνος Πλεύρης και Δημήτρης Κωνσταντάρας και ο πρόεδρος του οργανισμού Νεολαίας του δήμου Χρήστος Τεντόμας.
Δημοσίευση: Μαΐου 19, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ - Πρέσβης εκ προσωπικοτήτων με πρόταση ΣΥΡΙΖΑ ο... Αρης Σπηλιωτόπουλος !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator