Υποτροφίες Εκπαιδευτήριων Ατσόγλου

0


Τα Εκπαιδευτήρια Ατσόγλου προκηρύσσουν διαγωνισμό για τη χορήγηση, κατά το Σχολικό έτος 2015-16, δύο (2) υποτροφιών (α) σε έναν μαθητή/μαθήτρια της Α' Δημοτικού και (β) σε έναν μαθητή/μαθήτρια της Ε' Δημοτικού.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων (Γαλότα Ισθμού, 20100) στις 25/06/2015 για τους μαθητές της (α) κατηγορίας και στις 26/06/2015 για τους μαθητές της (β) κατηγορίας. Η εξέταση διαρκεί από τις 10:00-12:00 πμ. Οι μαθητές θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο 30 λεπτά νωρίτερα. Τα γραπτά του διαγωνισμού θα διορθωθούν από τριμελή επιτροπή, η οποία έχει καταρτισθεί για το σκοπό αυτό από τη διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων Ατσόγλου. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα www.atsoglou.gr και στο κεντρικό κτίριο των Εκπαιδευτηρίων Ατσόγλου τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015.

Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν γραπτά στα παρακάτω μαθήματα:

1. Οι μαθητές για εισαγωγή στην Α' Δημοτικού:

α. Γενικές δεξιότητες

β. Αναγνώριση γραμμάτων - συλλαβών

γ. Προμαθηματικές έννοιες.


2. Οι μαθητές για εισαγωγή στην Ε' Δημοτικού:

α. Έκθεση-Έκφραση – Γλώσσα (ερωτήσεις κατανόησης κειμένου, συντακτικό και γραμματική Δ' τάξης, παραγωγή γραπτού λόγου)

β. Μαθηματικά (Φυσικοί – δεκαδικοί – συμμιγείς αριθμοί, δεκαδικά κλάσματα, πρόσθεση – αφαίρεση, πολλαπλασιασμός – διαίρεση, επίλυση προβλήματος, εμβαδόν, περίμετρος)

Η βαθμολογία θα γίνει με τους αριθμούς 0-10, οι δε διαγωνιζόμενοι πρέπει να συγκεντρώσουν Μ.Ο. βαθμολογίας τουλάχιστον πέντε (5/10).

Επιτυχόντες στο διαγωνισμό θα θεωρηθούν οι πρώτοι κατ' απόλυτη σειρά επιτυχίας για κάθε κατηγορία. Αιτήσεις για αναβαθμολόγηση δε γίνονται δεκτές.

Η διάρκεια της υποτροφίας ορίζεται σε ένα (1) σχολικό έτος.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν στη γραμματεία των Εκπαιδευτηρίων Ατσόγλου (Γαλότα Ισθμού, 20100), υπόψη κα Αλεξάνδρας Παναγοπούλου μέσα σε τριάντα (30) ημέρες από την πρώτη δημοσίευση περίληψης της προκήρυξης αυτής (μέχρι 21/ 6/2015), αίτηση με τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Φωτοτυπία ταυτότητας γονέα.

2. Πιστοποιητικό γέννησης του υποψήφιου μαθητή.

Κόρινθος 21 Μαΐου 2015

Εκ της διευθύνσεως

Δημοσίευση: Μαΐου 26, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Υποτροφίες Εκπαιδευτήριων Ατσόγλου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator