Ομολογία ΣΟΚ Βενιζέλου για τη λίστα Φαλτσιανί: "Τον Οκτώβρη του 2012 κατάλαβα ότι μου έλεγαν ψέμματα"

0Χθες βράδυ στον Ενικό, ο Βενιζέλος ομολόγησε πως Παπανδρέου και Παπακωνσταντινου τον παραμύθιασαν οτι η περιβόητη λιστα Φαλτσιανί (Λανγκαρντ) είναι παράνομη και προϊόν συναλλαγής με τις μυστικές υπηρεσίες, άρα δεν μπορούσε να αξιοποιηθεί. 
«Τον Οκτώβρη του 2012 κατάλαβα ότι μου έλεγαν ψέμματα και η λιστα είχε παραληφθεί νόμιμα από την Ελληνική κυβέρνηση»
Εάν σε αυτό προσθέσουμε και τις καταγγελίες του ίδιου του Φαλτσιανί για τον Παπανδρέου, καταλαβαίνουμε ότι το χάδι της δικαιοσύνης στον Παπακωνσταντινου και η συνεχιζόμενη ατιμωρησία του Παπανδρέου, είναι πρόκληση στον Ελληνικό λαό.

Δημοσίευση: Μαΐου 12, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ομολογία ΣΟΚ Βενιζέλου για τη λίστα Φαλτσιανί: "Τον Οκτώβρη του 2012 κατάλαβα ότι μου έλεγαν ψέμματα""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator