Να φύγουν όλοι να μπουν οι δικοί μας - Τις παραιτήσεις των διοικητών των νοσοκομείων ζήτησε ο Κουρουμπλής

0


Την παραίτηση των προέδρων, των αναπληρωτών τους και των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων όλων των δημοσίων νοσοκομείων της χώρας, ζήτησε εγγράφως ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Η κίνηση αυτή έχει δυσαρεστήσει αρκετούς διοικητές, ενώ σε άλλους έχει προκαλέσει έκπληξη, αφού βάσει νόμου οι διοικητές και οι αναπληρωτές τους επιλέγονται από την Επιτροπή Αξιολόγησης Διοικητών ΕΣΥ.

Η θητεία τους είναι τριετής και στην πλειονότητά τους έχουν υπογράψει σύμβαση έως το Δεκέμβριο του 2016. 

Αυτό σημαίνει ότι η σύμβασή τους λύεται αζημίως μόνο σε μία περίπτωση: αν κριθούν ακατάλληλοι. Και σε αυτή την περίπτωση όμως, η αντικατάστασή τους γίνεται μέσα από τη λίστα των επιλαχόντων που έχει επιλέξει η αρμόδια Επιτροπή.
Δημοσίευση: Απριλίου 18, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Να φύγουν όλοι να μπουν οι δικοί μας - Τις παραιτήσεις των διοικητών των νοσοκομείων ζήτησε ο Κουρουμπλής"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator