ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΠΙΡΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

0




Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Πρόγραμμα Δωρεάν εξετάσεων Σπιρομέτρησης που υλοποίησε ο Δήμος Σικυωνίων στις 17, 18 και 19 Απριλίου στο Κιάτο.

Το πρόγραμμα αφορούσε στην εξέταση ατόμων ηλικίας άνω των 40 ετών, καπνιστών και γενικότερα όσων έχουν ενδιαφέρον να ελέγξουν τη λειτουργία των πνευμόνων τους. 

Η συμμετοχή κοινού και τις τρεις ημέρες ήταν μεγάλη. Πλήθος ανθρώπων – στην πλειονότητά τους καπνιστές – προσήλθαν στο χώρο του «Κοινωνικού Φαρμακείου» του Δήμου, εξετάστηκαν με σπιρόμετρο και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τα αποτελέσματα των μετρήσεών τους με τον υπεύθυνο γιατρό, ο οποίος γνωμάτευσε, έδωσε συμβουλές και παρέπεμψε όσους διαπιστώθηκε ότι χρειάζονται περεταίρω έλεγχο.

Εξετάστηκαν συνολικά 90 άτομα, από τα οποία 43 ήταν άνδρες και 47 γυναίκες. Μέσος όρος ηλικίας περίπου 55 ετών.

Το Πρόγραμμα που εντάσσεται στην προσπάθεια του Δήμου για την ενημέρωση των δημοτών σε θέματα πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας, πραγματοποιήθηκε από τον Ιατρό Πνευμονολόγο κ. Ιωάννη Μουλιανάκη και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) και με τη συμπαράσταση του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας.

Δημοσίευση: Απριλίου 24, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΠΙΡΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator