Απίστευτη πρόκληση Σουλτς: Μην κουνιέστε όταν σας βιάζουμε!

0


ΧΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΙ!
Προειδοποιούν τον Αλέξη να μην κάνει συμφωνία με τον Πούτιν, την ώρα που μας καταστρέφουν!
Να μην στραφεί εναντίον των Ευρωπαίων συμμάχων του ζητά ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή το επικείμενο ταξίδι του στη Μόσχα, στις 8 Απριλίου.
Σύμφωνα, με το γερμανικό Spiegel, που το αναδεικνύει σε πρώτο θέμα, ο κ. Σουλτς επικοινώνησε προ ημερών με τον πρωθυπουργό και του ζήτησε να «προφυλάξει» την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Hannoverschen Allgemeinen Zeitung, ο κ. Σουλτς υποστήριξε ότι «είναι απαράδεκτο ο Αλέξης Τσίπρας να θέτει εν κινδύνω τις σχέσεις με την Ευρώπη λόγω της αναζήτησης βοήθειας από τη Ρωσία»
Προειδοποίηση προς τον Αλέξη Τσίπρα για τις προσπάθειες προσέγγισης με τη Μόσχα φέρεται ότι έχει απευθύνει και ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί.

Δημοσίευση: Απριλίου 05, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απίστευτη πρόκληση Σουλτς: Μην κουνιέστε όταν σας βιάζουμε!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator