Ένα αποκλειστικό που δεν θα το διαβάσετε πουθενά αλλού !!!

0


Ένα αποκλειστικό που δεν θα το διαβάσετε πουθενά αλλού:

Χθες, για πρώτη φορά τα τελευταία 17 χρόνια τουλάχιστον, στο συγκρότημα του Σκάϊ πήγε η Επιθεώρηση Εργασίας για έλεγχο. Στην Καθημερινή, κρύφτηκαν οι συνταξιούχοι που εργάζονται ακόμα αλλά και ένας απλήρωτος ασκούμενος δημοσιογράφος. Προφανώς, όχι με δική τους πρωτοβουλία. Το Γραφείο Προσωπικού, φυσικά και δεν τους δήλωσε και αποσιώπησε τις παρανομίες.
Στον Σκάϊ, όπως μαθαίνω, εντόπισαν τουλάχιστον ένα κρούσμα μόνιμου υπαλλήλου που βρίσκεται με σύμβαση έργου. 
Άλλες δυο φορές στο παρελθόν, επί κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είχε προσπαθήσει να μπει η Επιθεώρηση Εργασίας στο συγκρότημα, αλλά η ασφάλεια κτιρίου δεν τους είχε αφήσει να μπουν κι έφυγαν άπρακτοι! Φαντάζομαι πάντως πως η επιμονή τους θα ήταν αρκετά χλιαρή για να πειστούν τόσο εύκολα να φύγουν. Αυτή τη φορά, όμως, όπως μαθαίνω από 100% αξιόπιστη πηγή, το κλιμάκιο είχε μαζί του αστυνομικούς και ήταν αρκετά αποφασισμένο.

Αυτά, και μην αναρωτιέσαι καθόλου, για τους Μπάμπη & ΣΙΑ.

https://www.facebook.com/niko.ago.7/posts/10152946401508043

Ένα αποκλειστικό που δεν θα το διαβάσετε πουθενά αλλού:

Χθες, για πρώτη φορά τα τελευταία 17 χρόνια τουλάχιστον, στο συ...
Posted by Niko Ago on Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015
Δημοσίευση: Απριλίου 25, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ένα αποκλειστικό που δεν θα το διαβάσετε πουθενά αλλού !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator