Νταούλια αναγκαστικού εσωτερικού δανεισμού με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου

0


Λίγες εβδομάδες από τη νομοθετική παρέμβαση με την οποία κάλεσε «εθελοντικά» τους φορείς να καταθέσουν τα κεφάλαιά τους στην Τράπεζα της Ελλάδας η κυβέρνηση αναγκάζεται να περάσει Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και να απαιτήσει την κατάθεση των ποσών.

Η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου επικαλείται την εξαιρετικά επείγουσα και απρόβλεπτη ανάγκη για τη μεταφορά ταμειακών διαθεσίμων των Φορέων Γενικής Κυβέρνησης και των οργανισμών ΟΤΑ στην ΤτΕ. Αναλυτικά στο Euro2day.

Όλα δείχνουν ότι η κυβέρνηση τελικά δεν...κατάφερε να χτυπήσει τα νταούλια για να χορέψουν οι αγορές στον ρυθμό της και προχωρά στην ακραία λύση του αναγκαστικού εσωτερικού δανεισμού, μπας και καταφέρει να βγάλει έναν ακόμα μήνα στον δρόμο για το πουθενά.

Πιστεύει κάποιος στα σοβαρά ότι μια χώρα που έχει περιέλθει σε αυτή την κατάσταση, μπορεί πράγματι να έχει αυξημένη διαπραγματευτική δύναμη; Πιστεύει κάποιος ότι οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι δεν διαπιστώνουν την απελπιστική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα δημόσια στοιχεία; Σε τι ακριβώς ελπίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξαρτήτων Ελλήνων;

Αν πάντως τελικά οδηγηθούμε σε ρήξη, ο αναγκαστικός εσωτερικός δανεισμός αυξάνει τρομακτικά το κόστος των συνεπειών.

Υ.Γ 1 Η Αριστερά υποτίθεται ότι δεν θα κυβερνούσε με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Αυτή ήταν η 2η, η πρώτη αφορούσε τον Ιβάν Σαββίδη. Tώρα δεν θα ουρλιάξει κανείς για πραξικόπημα.

Υ.Γ 2 Τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι:

Πριν τις 25 του Γενάρη, που ήρθε η δημοκρατία με κείνα τα αεροπλάνα της Lockheed με απευθείας ανάθεση νομίζω, οι ΠΝΠ ήτα...
Posted by Kostas Zivas on Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015
Δημοσίευση: Απριλίου 21, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νταούλια αναγκαστικού εσωτερικού δανεισμού με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator