ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΚΕΔΕ: Οι Δήμαρχοι "κλαίνε" από τα γέλια με την Υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Τασία Χριστοδουλοπούλου

0




ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ ΤΕΤΟΙΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ !!!

ΚΑΜΙΝΗΣ: ΠΟΥ ΠΑΝΕ; (ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ)
ΤΑΣΙΑ: ΔΕ ΞΕΡΩ, ΑΠΛΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ... ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΤΕ;


Έκανε τους δημάρχους στην συνεδρίαση της ΚΕΔΕ να ξεσπάσουν σε γέλια - Οι πρόσφυγες παραμένουν για λίγο στη χώρα μας και μετά εξαφανίζονται - Δεν ξέρω πώς, είπε η αναπ. υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής

Τη μία ατάκα μετά την άλλη «εκσφενδονίζει» τα τελευταία 24ωρα η αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Μετά τη δήλωση ότι δεν υπάρχουν μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας «απλά λιάζονται», φράση που προκάλεσε εντονότατες αντιδράσεις και έβαλε «φωτιά» στο Διαδίκτυο, η κυρία Χριστοδουλοπούλου «ξαναχτύπησε» στην έκτακτη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ για το μεταναστευτικό.

Παίρνοντας τον λόγο ο δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης είπε: «Δεν κατάλαβα με πoιο επιχείρημα μας λέει η κυρία υπουργός ότι οι μετανάστες παραμένουν για λίγο και φεύγουν. Υπάρχει κάτι που δεν έχω καταλάβει;» 

«Στατιστικά το βλέπουμε» απαντά η κυρία Χριστοδουλοπούλου για να επανέλθει ο κ. Καμίνης: «Πού πάνε κυρία υπουργέ;». 

«Στην Ευρώπη» απαντά η ίδια.

«Πώς πάνε;» ξαναρωτά ο δήμαρχος Αθηνών 

«Δεν το ξέρω αυτό. Απλώς εξαφανίζονται» εξηγεί η αναπ. Υπουργός προκαλώντας τα γέλια των δημάρχων. «Γιατί γελάτε, σας φαίνεται αστείο; Να ξέρω εγώ; Εγώ ελέγχω την είσοδο, όχι την έξοδο» διευκρίνισε η κυρία Χριστοδουλοπούλου. 

Το βίντεο κάνει ήδη το γύρο του Διαδικτύου λαμβάνοντας εκατοντάδες (χιουμοριστικά κυρίως) σχόλια
Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/ellada-kosmos/item/61571-oi-apisteftes-atakes-tis-xristodoulopoylou-gia-tin-eisodo-kai-eksodo-ton-prosfygon-stin-ellada


Δημοσίευση: Απριλίου 17, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΚΕΔΕ: Οι Δήμαρχοι "κλαίνε" από τα γέλια με την Υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Τασία Χριστοδουλοπούλου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator