Όχι Νίκο Νικολόπουλε δεν κιότεψαν !!!

0



«Κιότεψαν» οι Κορίνθιοι δημοσιογράφοι και δεν πάτησε κανείς στου Τατούλη... το μονόλογο !!!


Σήμερα το μεσημέρι στην Τρίπολη ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης έδωσε συνέντευξη τύπου για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί για τα σκουπίδια στην Πελοπόννησο.

Για πρώτη φορά η συμμετοχή των δημοσιογράφων περιορίστηκε στα Αρκαδικά μέσα και σε λίγα ακόμα απο τους υπόλοιπους νομούς.

Απο την Κορινθία δεν πήγε ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΣΟ και ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ. 

Ο περιφερειάρχης έχει χάσει την αίγλη της περασμένης τετραετίας όταν μία συνέντευξη του ήταν πολιτικό και κοινωνικό γεγονός και δεν έλειπε κανένα μέσο και κανένας Πελοποννήσιος δημοσιογράφος.

Μετά το περιφερειακό που έχει σε μεγάλο βαθμό απαξιωθεί γιατί μετατράπηκε απο θεσμικό όργανο και κλάμπ,όπου οι ίδιοι και οι ίδιοι μιλούν ή πρωταγωνιστούν σήμερα φάνηκε ότι και ο ίδιος ο περιφερειάρχης έχασε την λάμψη του.

Κατά την ταπεινή μας γνώμη ο ίδιος ο περιφερειάρχης άφησε να ξεθωριάσει το πολιτικό του άστρο…!
Ρισκάρισε πολλά στην προσπάθεια του να γίνει η κόρη του βουλευτής και φαίνεται ότι χάνει τα περισσότερα.!
Εχασε και την αυτονόητη συμπάθεια των Πελοποννησίων…!

Οι δημοσιογράφοι βλέπουν ότι το σύνολο των εξαγγελιών των προηγούμενων χρόνων έμειναν…εξαγγελίες και διαπιστώνουν ότι ο πολιτικός βερμπαλισμός δεν έχει πλέον θέση στην εποχή.

Και για να μην κρυβόμαστε διασκεδάζουν περισσότερο με τους βερμπαλισμούς του τύπου…»πρώτη φορά αριστερα» ή ακόμα…»οι μετανάστες λιάζονται στις πλατείες απο τους νεόκοπους σωτήρες και δεν δείχνουν ενδιαφέρον σε ένα παλιάς κοπής πολιτικό.

Η σημερινή συνέντευξη ήταν δηλωτική του νέου κλίματος που έχει δημιουργηθεί πέριξ της περιφέρειας Πελοποννήσου…!

Δημοσίευση: Απριλίου 16, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Όχι Νίκο Νικολόπουλε δεν κιότεψαν !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator