ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

0


Μέχρι εδώ ήταν. Δυστυχώς, αυλαία. Ένας αξιοθρήνητος ΠτΔ και ένας αξιοθρήνητος Πρωθυπουργός, έτη φωτός κατώτεροι των περιστάσεων συνυπογράφουν την ληξιαρχική πράξη θανάτου της χώρας. Ό,τι μετρητό υπάρχει σε δημόσιους οργανισμούς, Δήμους, Περιφέρειες, ΝΠΔΔ, Εταιρείες του Δημοσίου μεταφέρεται υποχρεωτικά στην ΤτΕ. Για ποιον λόγο; Για να πληρωθούν για έναν μήνα ακόμη μισθοί και συντάξεις του Δημοσίου, άντε και καμιά δόση στο ΔΝΤ. Μετά τι; Τι ρωτάω θα μου πεις... Αν τα σούργελα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μπορούσαν να σκεφτούν το μετά, θα έκαναν τα πάντα για να αποφύγουν τις εκλογές. Θα έχουν λοιπόν μετρητό για λίγο ακόμη. Και ύστερα, καλημέρα Βενεζουέλα! Πρώτη φορά αριστερά, τελευταία φορά Ευρώπη. (Εσείς που τους ψηφίσατε για "να τους δούμε κι αυτούς" έχετε σχηματίσει εικόνα ή σας λείπουν pixels;)

Υ.Γ. 1 Δεν σχολιάζω το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ που κατακεραύνωνε την - όντως απαράδεκτη - κατάχρηση της προηγούμενης κυβέρνησης σε προεδρικά διατάγματα τα έχει ξεσκίσει. Μη στάξει η ουρά του ποντικού... Ούτε τον πειθήνιο Πάκη που εξαργυρώνει την απρόσμενη εκλογή του με καραμπινάτη αντισυνταγματική ενέργεια. Τι να περιμένεις από κάποιον που έχει μείνει ήδη στην ιστορία μένοντας Παυλόπουλος... Θα σχολιάσω όμως την ημερομηνία έναρξης της ισχύος του ΠΔ. 17/3/2015!!! Γιατί αναδρομικά; Μα για να νομιμοποιήσει τις μεταφορές χρημάτων από Ασφαλιστικά Ταμεία και από την Περιφέρειας Αττικής (και όσες άλλες δεν ξέρουμε) οι οποίες νομικά έμπαζαν από παντού. Τέτοια απροκάλυπτη περιφρόνηση στη νομιμότητα!

Υ.Γ. 2 Αγοράστε τρόφιμα που κρατάνε πολύ και καύσιμα. Το καλοκαίρι θα είναι το πιο καυτό της ζωής μας μετά την εισβολή του Αττίλα.

Δημοσίευση: Απριλίου 22, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator