Αριστερή χούντα

0


Δεν είναι μόνο το σύστημα που έχουν στήσει στον ΣΥΡΙΖΑ για να «φακελώνουν» αντιφρονούντες,δημοσιογράφους που ασκούν κριτική, μέσα ενημέρωσης που τολμούν να βγάλουν γλώσσα στην κυβέρνηση και απειλούνται με τα δάνεια στις τράπεζες.

Είναι και το γεγονός ότι όποιος πάει κόντρα με την γραμμή, τον τρώει τα μαύρο σκοτάδι.

Κλασσικό παράδειγμα αυτό που γίνεται στο χώρο του Πολιτισμού.

Ο νέος αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού, δημοσιογράφος με χρόνια στο χώρο κ. Ξυδάκης, έχει γίνει πανελληνίως γνωστός όχι για το έργο του στη θέση που ανέλαβε, αλλά γιατί θέλει να ξηλώσει τον κ. Χατζάκη από το Εθνικό Θέατρο.

Πριν λίγες ημέρες η Ελλάδα έχασε την ευκαιρία να μπλοκάρει την πώληση μιας επιτύμβιας στήλης του 4ου αιώνα.

Γιατί; Διότι δεν το είχε πάρει χαμπάρι, επειδή ο υπουργός ασχολούταν με το πώς θα βάλει δικούς τουμανδαρίνους στο Εθνικό Θέατρο. Και στο τέλος, το μοναδικό αρχαίο εύρημα χάθηκε, επειδή το υπουργείο Πολιτισμού δεν έκανε τη δουλειά του.

Ακόμη μια αθλιότητα.

Ο κ. Χατζάκης δια του νόμου, εφόσον έχει περάσει τον απολογισμό του Εθνικού Θεάτρου από το δ.σ., δεν μπορεί να τον κουνήσει κανένας. Έρχεται λοιπόν η κυβέρνηση και λέει: «Αν δεν παραιτηθείς θα αλλάξουμε το νόμο και θα σε απολύσουμε».

Αυτή είναι η δημοκρατία της Αριστεράς.

Θέλετε κι άλλο παράδειγμα;

Στη ΔΕΗ όλοι θυμόμαστε την έμμεση αύξηση που έδωσε ο Λαφαζάνης στους κολλητούς της ΓΕΝΟΠ, καμιά 180αριά ευρώ το μήνα δήθεν για να παίρνουν σάντουιτς, κάτι που βεβαίως αντιστοιχεί σε αύξηση ακόμη και 10% μια τέτοια εποχή.

Μαθαίνουμε τώρα λοιπόν ότι οι συνδικαλισταράδες πιέζουν τον υπουργό να ισχύσει η προκλητική αύξηση και στις θυγατρικές της Επιχείρησης, δηλαδή και στον ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας).

Το δ.σ. αρνήθηκε να υπογράψει αντίστοιχη με της ΔΕΗ σύμβαση.

Τι έγινε στη συνέχεια; Μόλις το δ.σ. πήρε την απόφαση να πάει κόντρα στις απαιτήσεις των συνδικαλιστών και των πολιτικών πατρόνων τους, το υπουργείο έστειλε μήνυμα ότι «ξηλώνει» τον πρόεδρο κ. Κώστα Ζωντανό και ότι τη Δευτέρα (20 Απριλίου) θα αλλάξει το ΔΣ του Διαχειριστή.

Τα τροφεία, στην περίπτωση που υπογραφεί η σύμβαση, υπολογίζεται ότι θα κοστίζουν στον ΔΕΔΔΗΕ περίπου 9 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Ο κ. Ζωντανός θεωρούσε πιο επιτακτική την ανάγκη να δοθεί το επίδομα του επικινδύνου (15% επί του μισθού) σε όσους εργαζομένους το είχαν χάσει όταν εντάχθηκαν στα βαρέα και ανθυγιεινά, δαπάνη που θα κόστιζε στον Διαχειριστή περίπου 2,3 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Αντί λοιπόν να γίνει αυτό, θα πάρουν όλοι 9 εκατ. ευρώ και το δ.σ. που πήγε κόντρα θα πάει σπίτι του.

Υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις «εισβολής» της αριστεράς και εγκαθίδρυσης κομματικού κράτους.

Και θα πει κανείς; Τι σας πειράζει ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν σας πειράζει το κομματικό κράτος των προηγούμενων;

Η ουσία είναι ότι και η…προοδευτική κυβέρνηση της Αριστεράς, ακολουθεί την πεπατημένη και η χώρα βουλιάζει όλο και περισσότερο στην κομματοκρατία και την αδιαφάνεια!

Δημοσίευση: Απριλίου 20, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αριστερή χούντα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator