Να κλάψω ή να γελάσω; Πρώτη Φορά Φασιστερά!

0Απίστευτη σουρεαλιστική φωτό! Η φωτογραφία του Άρη Βελουχιώτη δίπλα στην σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πιο δίπλα η ψεκασμένη εθνολαϊκίστρια Ραχήλ Μακρή σε συνομιλία με τον αναπληρωτή Υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη! 

Είναι μάλλον το μοναδικό υπουργικό γραφείο χώρας-μέλους της ΕΕ το οποίο κοσμείται από πίνακα με προσωπογραφία εμβληματικής προσωπικότητας της Κομμουνιστικής Αριστεράς.

Ας σημειωθεί ότι ο Χρήστος Σπίρτζης δεν ήταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και επί σειρά ετών ήταν φίλα προσκείμενος στο ΠΑΣΟΚ.


Δημοσίευση: Απριλίου 22, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Να κλάψω ή να γελάσω; Πρώτη Φορά Φασιστερά!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator