Η μετανάστρια από την Ερυθραία τιμά τον διασώστη της δίνοντας το όνομά του στο μωράκι της

0


Το όνομα «Αντώνης» θα πάρει το μωράκι της μετανάστριας από την Ερυθραία, που ήρθε στον κόσμο το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο νοσοκομείο της Ρόδου και χαίρει άκρας υγείας, προς τιμήν του ανθρώπου που τους έσωσε τη ζωή στην περιοχή Ζέφυρος της Ρόδου.

Μεγάλη ήταν η συγκινησιακή φόρτιση χθες το μεσημέρι, όταν η επικεφαλής της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Δικηγορικού Συλλόγου της Ρόδου Πέπυ Παπαπαύλου μπήκε στο δωμάτιο της μαιευτικής κλινικής του νοσοκομείου της Ρόδου, συνοδευόμενη από τον λοχία ΕΠΟΠ Αντώνη Ντεληγιώργη, ο οποίος έσωσε τη ζωή της μετανάστριας από την Ερυθραία την ημέρα του ναυαγίου.

Η 26χρονη γυναίκα δάκρυσε βλέποντας τον άνθρωπο στον οποίο χρωστά τη ζωή της, αλλά και τη ζωή του παιδιού της και με πολύ χαρά έκανε γνωστό ότι το αγοράκι της θα το ονομάσει Αντώνη.

Μητέρα και βρέφος χαίρουν άκρας υγείας, ενώ ήδη ο Ερυθρός Σταυρός - Παράρτημα Ρόδου έχει αναλάβει τη φροντίδα και των δύο, που θα φιλοξενηθούν σε ειδικό διαμέρισμα στη Ρόδο.

Η νεαρή μητέρα, σε δηλώσεις της, εξιστόρησε την περιπέτεια που έζησε όλο το προηγούμενο διάστημα προκειμένου να φθάσει από την πατρίδα της στη χώρα μας. Όπως είπε, για περίπου τρεις εβδομάδες, κυριολεκτικά ετοιμόγεννη, ταξίδευε (το περισσότερο διάστημα πεζή) μέσα στην έρημο για να φθάσει από την Ερυθραία στο Σουδάν. Από εκεί μετέβη στην Τουρκία για να επιβιβαστεί στο ξύλινο σκάφος που έμελλε να τσακιστεί στα βράχια ανοιχτά της παραλίας Ζέφυρος στις 20 Απριλίου.

Πηγή: Rodiaki.gr
Δημοσίευση: Απριλίου 27, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η μετανάστρια από την Ερυθραία τιμά τον διασώστη της δίνοντας το όνομά του στο μωράκι της"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator