Τρίπολη: Παράταση στην κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω σκουπιδιών έδωσε ο Τατούλης

0


Παράταση της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης στο Δήμο Τρίπολης, έδωσε με απόφασή του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, για την αντιμετώπιση του προβλήματος με την διάθεση των απορριμμάτων.

Η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης παρατείνεται για τρεις μήνες και συγκεκριμένα μέχρι και τις 14 Ιουλίου 2015, για προστασία της δημόσιας υγείας κατοίκων και επισκεπτών, λόγω της συνεχούς συσσώρευσης στερεών αποβλήτων σε διάφορα κατοικημένα σημεία του Δήμου.

Για την προστασία του περιβάλλοντος και πρόληψης από επικίνδυνη ρύπανση και διότι, όπως αναφέρει η απόφαση του περιφερειάρχη, η κατάσταση έχει ξεπεράσει κάθε όριο αντοχής και έχει λάβει διαστάσεις υγειονομικής κρίσης.

Στην ίδια απόφαση επισημαίνεται η ανάγκη - από πλευράς Δήμου - επίσπευσης των διαδικασιών για την άμεση αδειοδότηση και λειτουργία Σταθμού Μεταβατικής Διαχείρισης, σύμφωνα με όσα ορίζονται από τον εγκεκριμένο Περιφερειακό Σχεδιασμό Διαχείρισης Απορριμμάτων.
Δημοσίευση: Απριλίου 20, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τρίπολη: Παράταση στην κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω σκουπιδιών έδωσε ο Τατούλης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator