ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ; - Ειδική μονάδα του Λιμενικού με ειδικά μηχανήματα στο Λιμάνι

0


Αναστάτωση υπήρξε τις πρωινές ώρες στο Λιμάνι του Κιάτου.

Μικτή μονάδα του Λιμενικού σώματος με ένοπλους άνδρες και σκύλο, απέκλεισε το Λιμάνι στο Κιάτο και οι ένοπλοι άνδρες της ειδικής αυτής μονάδας, πραγματοποίησαν έλεγχο στο πλοίο BAZELS4 που ναυλωχούσε.

Το γεγονός ήρθε στην αντίληψη μας στις 08:15 και φτάσαμε στο σημείο λίγα λεπτά αργότερα αφού η έρευνα είχε σχεδόν ολοκληρωθεί. Στον χώρο εντοπίσαμε αυτοκίνητο του Λιμενικού σώματος, καθώς και ένα ακόμα αυτοκίνητο με ειδικό εξοπλισμό ανίχνευσης. Οι πληροφορίες της sikiona.gr δεν αναφέρουν συλλήψεις και δεν υπήρξε πληροφόρηση για τον λόγο της έρευνας.

Σε αναμονή επίσημης πληροφόρησης οφείλουμε να αναφέρουμε την προσπάθεια των λιμενεργατών να εμποδίσουν την είσοδο μας στο λιμάνι με αστείες προφάσεις του τύπου "δεν επιτρέπεται να μπείς" .."δεν γίνεται να βγάλεις φωτογραφίες" και άλλα παράλογα.


Δημοσίευση: Απριλίου 20, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ; - Ειδική μονάδα του Λιμενικού με ειδικά μηχανήματα στο Λιμάνι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator