Ο σκοπός της στοχοποίησης της Βάλιας Παναγιωτίδου είναι σαφής και διπλός

0


Στο περιστατικό με την Κωνσταντοπούλου, το οποίο δημοσιοποίησε η Valia Panagiotidou ως αυτόπτης μάρτυρας, δεν υπάρχει κάτι καινοφανές. Η συμπεριφορά της Κων/λου εκτός Κοινοβουλίου είναι ακριβώς ίδια με την συμπεριφορά της εντός Κοινοβουλίου. Και αυτή την συμπεριφορά την ξέρουμε όλοι. Οπότε, τίποτα το πρωτοφανές.

Αυτό που είναι πρωτοφανές και αξιοσημείωτο στην υπόθεση αυτή είναι η αντίδραση του κυβερνητικού ιντερνετικού μπλοκ: από το πρωί η κοπέλα αυτή διαπομπεύεται από τα συριζαίικα τρόλς, τους ταλιμπάν Φρουρούς της "πρωτηφοραριστερά" και τα εθνίκια του Καμμένου, κατά τρόπο χυδαίο και βρωμερό. Τα σχόλια που γράφονται είναι κάτι το απίστευτο. Εχουν μπει στο προφίλ της και ψάχνουν κάθε δημοσίευση, κάθε γκρουπ στο οποίο συμμετέχει, κάθε Σελίδα στην οποία είναι μέλος. Την ξεσκίζουν γιατί έτυχε να είναι συνδικαλιστικό στέλεχος με την παράταξη που πρόσκειται στην Νεα Δημοκρατία. Την ξεσκίζουν για τους φίλους που έχει στο προφίλ της. Την ξεσκίζουν για τα Like που έχει πατήσει.

Κάποια άλλα σχόλια είναι ακόμα πιο ενδεικτικά του βούρκου: "τα πράγματα αλλάξανε φιλελεύθερα σκουπίδια", "δεν έχουν πάρει χαμπάρι οι φιλελέδες ότι πια ΕΙΜΑΣΤΕ κυβέρνηση". Αλλά η συριζοκαμμένη γκάβλα της κατάληψης της εξουσίας είναι άλλη συζητηση...

Ο σκοπός της στοχοποίησης της Βαλιας είναι σαφής και διπλός: αφ' ενός να πληγεί η αξιοπιστία του προσώπου και κατ' επέκταση της καταγγελίας του. Αφ' ετέρου, να πάρουν όλοι μια καλή γεύση για το τι περιμένει όποιον προτίθεται να καταγγείλει δημοσίως τα ηθικώς άμεμπτα και αμόλυντα στελέχη της...εθνοσωτηρίου κυβερνήσεως. Ας μην πουμε περισσότερα και ας μην προχωρήσουμε σε συγκρίσεις και αναλογίες.

Μόνο τούτο: τα ΚΑΘΙΚΙΑ που έχουν βάλει σήμερα την Βάλια κάτω και την χτυπάνε επί προσωπικού, θα μας βρουν και θα μας βρίσκουν πάντα απέναντί τους.-

Δημοσίευση: Απριλίου 15, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο σκοπός της στοχοποίησης της Βάλιας Παναγιωτίδου είναι σαφής και διπλός"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator