ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η ΕΚΛΟΓΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ;

0


Με μεγάλη έκπληξη λάβαμε ένα δελτίο τύπου από τον κ.Νανόπουλο, ο οποίος , αφού πρώτα προσπάθησε να υποβαθμίσει και αποκρύψει για μια ακόμη φορά την ενέργεια ενεργών Δημοτών του Δήμου Κορινθίων που ζήτησαν με νόμιμη αίτηση τους την εκλογή Συμπαραστάτη του Δημότη, δήλωσε ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι παρά τα μεγάλα λόγια για διαφάνεια κλπ που κατά καιρούς κραυγάζει, έχει συνεννοηθεί (ή τουλάχιστον προσπάθησε) για το πρόσωπο που θα επιλεγεί για Συμπαραστάτης του Δημότη με τους άλλους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων (κ.Δήμαρχο και κ. Ψηλογιαννόπουλο).
Με άλλα λόγια, ο κ.Νανόπουλος πέταξε στα μούτρα των δημοτών ότι αυτός και οι άλλοι αρχηγοί κρατούν στο χέρι το τόμαχωκ του ετσιθελισμού και της επιβολής των παρασκηνίων και γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια το αίτημα όλων των δημοτών για εκλογή του Συμπαραστάτη δημοκρατικά και με βάση τα προσόντα των υποψηφίων που θα θέσουν υποψηφιότητα.
Δηλαδή, φίλοι Ινδιάνοι της Κορίνθου (συγνώμη δημότες ήθελα να πω, αλλά με μπέρδεψε η αναφορά στο αρχηγιλίκι), ο Τσιφ (αρχηγός) Βασίλειος, απευθύνεται στους άλλους υποψηφίους και τους λέει φάτσα-μπάτσα ότι θα είναι μαϊντανοί και γλάστρες σε μια προαπαφασισμένη (το λέμε και σικέ) επιλογή…
Συγνώμη, αυτό είναι το νέο ήθος που επαγγέλθηκε ότι θα έφερνε στο Δήμο Κορινθίων ο Τσίφ Βασίλειος;
Είναι πολύ λυπηρό που καταφέρνει ν΄ αποδομεί τον εαυτό του, χωρίς καν να εκλεγεί ως Δήμαρχος…
Ούτε δηλαδή για τα μάτια του κόσμου, δεν θέλει το Συμβούλιο των Αρχηγών να τηρήσει μια στοιχειώδη δημοκρατικότητα;
Και καλά οι άλλοι αρχηγοί, ο αριστερός Τσιφ, δέχεται τα παρασκήνια…;
Όπως φαίνεται, εάν τελικά επικρατήσει το παρασκήνιο, ο Μανιτού θα έχει πολύ δουλιά για να επιβλέπει και τον Συμπαραστάτη…

Επεξήγηση: Τόμαχωκ = Το πολεμικό τσεκούρι των Ινδιάνων
Μανιτού = Ο Θεός των Ινδιάνων που επιβάλει την Δικαιοσύνη.

Δημοσίευση: Απριλίου 17, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η ΕΚΛΟΓΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator