Επίθεση Αλ Σάλεχ στον Τσίπρα για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου

0


«Για να θυμηθούμε τι έλεγε ο λαλίστατος Παπαδημούλης και ο Τσίπρας για τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου. Ρόμπες», ήταν η ανάρτηση στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης. Επίθεση κατά της κυβέρνησης, με αφορμή την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τη για τη μεταφορά ταμειακών διαθεσίμων των Φορέων Γενικής Κυβέρνησης, εξαπέλυσε τη Δευτέρα, μέσω Twitter, η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ.

Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στη ΠΝΠ της κυβέρνησης, τη δεύτερη στις πρώτες 90 ημέρες διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, αναδημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό την ανάρτηση ενός άλλου χρήστη του Twitter.

Υπό το σχόλιο, «για να θυμηθούμε τι έλεγε ο λαλίστατος Παπαδημούλης και ο Τσίπρας για τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου. Ρόμπες» η κυρία Αλ Σάλεχ ανάρτησε στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η νέα ΠΝΠ και δίπλα της δύο «τιτιβίσματα» που είχαν κάνει στο παρελθόν, οι κ.κ. Δημήτρης Παπαδημούλης και Αλέξης Τσίπρας.

«ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κυβερνούσαν με ΠΝΠ κ "κατεπείγοντα". Εμείς, όχι. Η 4μηνη συμφωνία να έλθει στη Βουλή», είχε γράψει ο κ. Παπαδημούλης στη σχετική ανάρτηση που είχε κάνει στις αρχές του περασμένου μήνα.

Το tweet του κ. Τσίπρα είναι από το 2014 και αναφέρει: «Ξεπέρασαν τις 100 οι φωτογραφικές τροπολογίες σήμερα. Έφτασαν τις πενήντα σχεδόν οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου από το 2009».

Την σχετική εικόνα ανάρτησε, πάντως, το απόγευμα της Δευτέρας στο Twitter και ο Άδωνις Γεωργιάδης, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Για να δείτε πόσο υποκριτές και ψεύτες και πολιτικοί απατεώνες είναι...αρπάζουν όσα λεφτά βρίσκουν μπροστά τους». 



Δημοσίευση: Απριλίου 22, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επίθεση Αλ Σάλεχ στον Τσίπρα για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator