Τραγωδία στο Διμηνιό: Νεαρός άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα

0



Με τραγικό τρόπο επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του ένας νεαρός άνδρας στο Άνω Διμηνιό Κορινθίας

Πρόκειται για τον Ιωάννη Παπαδόπουλο 43 ετών αγρότη και πατέρα δύο παιδιών 10 και 13 ετών ο οποίος βρέθηκε νεκρός από τους οικείους του μέσα στο θερμοκήπιο που διατηρούσε στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα στο κεφάλι.

Πριν λίγο καιρό είχε χάσει τον πατέρα του ενώ ο αδερφός του από παλιό ατύχημα με αυτοκίνητο έχει σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ:

"Στις 20:45 το βράδυ ειδοποιήθηκε η αστυνομία για το θάνατο 43χρονου στο τοπικό διαμέρισμα Α. Διμηνιού του δήμου Σικυωνίων.

Ο 43χρονος βρέθηκε νεκρός στο θερμοκήπιο που διατηρεί η οικογένεια στην εν λόγω περιοχή. Δίπλα του ακριβώς βρέθηκε το κυνηγετικό όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε ο 43χρονος στο κεφάλι. Αποκλείεται από την αστυνομία η εγκληματική ενέργεια και όλα δείχνουν για αυτοκτονία. Ο 43χρονος βρέθηκε νεκρός από τη μητέρα του. Έχει διαταχτεί νεκροψία. Την προανάκριση έχει αναλάβει το ΑΤ Κιάτου."


Δημοσίευση: Απριλίου 20, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τραγωδία στο Διμηνιό: Νεαρός άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator