Η φωτογραφία που συζητάει όλος ο πλανήτης

0Ένα παιδί από τη Συρία παραδόθηκε στην… κάμερα

Πριν από λίγες μέρες η φωτορεπόρτερ Nadia AbuShaban ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στο διαδίκτυο και πλέον όλα μέσα ενημέρωσης και ολόκληρος ο πλανήτης ασχολείται με αυτό το παιδί από τη Συρία.

Σύμφωνα με την AbuShaban, την φωτογραφία τράβηξε ένας συνάδελφός της και τη στιγμή που εστιάζει στην παιδική φατσούλα, το παιδί μπερδεύει την κάμερα με όπλο και σηκώνει τα χέρια για να παραδοθεί.

Είναι μια φωτογραφία ενδεικτική της φρίκης του πολέμου και της «παράπλευρης απώλειας» της αθωότητας των παιδιών. Τα όρια μεταξύ ενός όπλου και μιας φωτογραφικής μηχανής έχουν χαθεί –μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες ζωές στη Συρία. Αυτό το παιδί είναι το πρόσωπο ενός πολέμου που συνεχίζεται και ξεριζώνει έναν ολόκληρο λαό από τον τόπο του.
Δημοσίευση: Απριλίου 01, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η φωτογραφία που συζητάει όλος ο πλανήτης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator