Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 7th NAFPLIO-CORINTHIA HISTORIC RALLY / 10 MAY 2015

0



O AC3 μετά το επιτυχημένο 6th Midnight Summer Rally 2014, συνδιοργανώνει με το Δήμο Bέλου – Βόχας το 7th Nafplio-Corinthia Historic Rally 2015 (Regularity), εκδήλωση ακριβείας ιστορικών αυτοκινήτων, την Κυριακή 10 Μαίου 2015, με εκκίνηση από το Βέλο, ανασυγκρότηση στο Ζευγολατειό και τερματισμό στο Βραχάτι Κορινθίας. 

Η εκδήλωση προσμετρά στο Argolis Historic Trophy με συντελεστή 1 .

Το μήκος της διαδρομής θα είναι περίπου 115 Km σε 1 σκέλος, με 5-6 Ειδικές Δoκιμασίες Ακριβείας και πολλαπλές χρονομετρήσεις. Οι τεχνικές ασφάλτινες διαδρομές στην Κορινθία είναι ¨στολισμένες¨ με τα ανοιξιάτικα χρώματα, διέρχονται μέσα από ημιορεινούς αμπελώνες και συναντώνται με την διαδρομή του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ, με θέα τον Κορινθιακό Κόλπο.

Ο Διοικητικός και Τεχνικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί από τις 09:00-10:30 στο Βέλο στο σημείο αφετηρίας (Όδος Αγ. Μαρίνης και Παπακυριάκου ) πλησίον στο δημοτικό parking.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11:00 και ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί, μετά από περίπου 4 ώρες.

Η χρονομέτρηση της εκδήλωσης ανατέθηκε στην εταιρεία Ironteam, συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία που αρχίσαμε το 2013. Οι χρονομετρήσεις των Ε.Δ.Α θα γίνουν στο 1/10 του δευτερολέπτου (0.1), με ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο (www.sportstiming.gr) και τον τερματισμό.

Το δικαίωμα συμμετοχής για την εκδήλωση ορίζεται στα 60,00 € (πλήρωμα 2 ατόμων) και περιλαμβάνει:

-Παράβολο Συμμετοχής.

-Ασφάλεια προς τρίτους κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

-Την αναλογία των δαπανών σε όλα τα έξοδα της διοργάνωσης της εκδήλωσης.

-Έντυπα της εκδήλωσης (road book, νούμερα, πινακίδα κτλ)

-Έπαθλα και αναμνηστικά .

Πλέον της γενικής κατάταξης και των καθιερωμένων κατηγοριών, έπαθλα θα απονεμηθούν και στα τρία πρώτα πληρώματα που θα καταταγούν, με αυτοκίνητα που δεν θα φέρουν συνδεδεμένα πρόσθετα όργανα μέτρησης αποστάσεων .

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως την Τρίτη 5 Μαΐου 2015 & ώρα 20:00, εφόσον συνοδεύονται από το παράβολο συμμετοχής, το οποίο επιστρέφεται εξ΄ ολοκλήρου στην περίπτωση που κάποιος συμμετέχων ανακαλέσει τη δήλωση του μέχρι την Τετάρτη 6 Μαΐου 2015 & ώρα 20:00. Μετά από αυτή την ημερομηνία ουδεμία επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί. 

Περισσότερες πληροφορίες στις παρακάτω διευθύνσεις και τηλέφωνα.

Υπεύθυνοι επικοινωνίας , Αποστόλης Λακασάς (6936 969 245 ) και Θεοδοσία Ουλή (6944 692 509), καθώς και στην σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/pages/AC3/78582657598


Δημοσίευση: Απριλίου 17, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 7th NAFPLIO-CORINTHIA HISTORIC RALLY / 10 MAY 2015"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator