Δήμος Σικυωνίων: "Ρύθμιση πάσης φύσεως οφειλών μέχρι και σε εκατό (100) μηνιαίες δόσεις"

0


Ο Δήμος Σικυωνίων, ανακοινώνει τη ρύθμιση πάσης φύσεως οφειλών μέχρι και σε εκατό (100) μηνιαίες δόσεις. 

Ειδικότερα: 

Α. Στη ρύθμιση υπάγεται υποχρεωτικά το σύνολο των οφειλών που θα έχουν βεβαιωθεί έως και την 26.05.2015 συµπεριλαµβανοµένων και των οφειλών που θα προκύπτουν από εισφορά σε χρήµα ή μετατροπή εισφοράς σε γη των προς ένταξη ιδιοκτησιών σύµφωνα µε τις διατάξεις του ν. 1337/1983. 
Β. Στην ίδια ρύθµιση υπάγονται µεταξύ άλλων και µόνο αν ζητηθεί από τον οφειλέτη και οι οφειλές που έχουν υπαχθεί σε διευκόλυνση τµηµατικής καταβολής ή άλλη προηγούµενη ενεργή ρύθµιση. 

Γ. Η ρύθµιση είναι πολύ ευνοϊκή, δεδοµένου ότι αναλόγως του ρυθµιζόµενου ποσού και του αριθµού των δόσεων, δίνεται η δυνατότητα απαλλαγής µέχρι και ποσοστού 100% των προσαυξήσεων εκπρόθεσµης καταβολής. 

∆. Οι αιτήσεις κατατίθενται στη ∆/νση Οικονοµικών Υπηρεσιών του ∆ήµου (Γρ. 2 ∆ηµοτικού Καταστήµατος Κιάτου καθώς και στα πρώην ∆ηµαρχεία Στυµφαλίας & Φενεού). Η εφάπαξ εξόφληση ή η πρώτη δόση της ρυθµιζόµενης οφειλής καταβάλλεται υποχρεωτικά εντός τριών εργασίµων ηµερών από την υποβολή της αίτησης. Οι επόµενες δόσεις καταβάλλονται µέχρι την τελευταία εργάσιµη ηµέρα των επόµενων µηνών, χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη ειδοποίηση του οφειλέτη. 

Ε. Το ποσό κάθε δόσης δεν µπορεί να είναι µικρότερο των είκοσι (20) ευρώ. 

ΣΤ. Καταληκτική ηµεροµηνία υποβολής αίτησης ορίζεται σύµφωνα και µε τις ανωτέρω διατάξεις η 26η Μαΐου 2015. 

Για περισσότερες πληροφορίες µπορείτε να απευθύνεστε στη ∆/νση Οικονοµικών Υπηρεσιών του ∆ήµου Σικυωνίων
(Τηλ. Επικοινωνίας: 2742360-135 ,137 , 138 , 139 καθώς και 2747360-222).
Δημοσίευση: Απριλίου 01, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δήμος Σικυωνίων: "Ρύθμιση πάσης φύσεως οφειλών μέχρι και σε εκατό (100) μηνιαίες δόσεις""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator