Ο ΑΛΕΚΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ "ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ" ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ "ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ" ΣΤΑ ΕΞΑΜΙΛΙΑ (video)

0Ένα πολύ ευχάριστο νέο για τον πολιτισμό του Δήμου Κορινθίων μας ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος του Κορινθιακού θεάτρου Παύλος Καράγιωργας. Μετά από ενέργειες του δημάρχου Κορινθίων και του Περιφερειάρχη είναι ζήτημα χρόνου να ξεκινήσουν εργασίες στο κατεστραμμένο θέατρο Μίκης Θεοδωράκης στα Εξαμίλια.

Δημοσίευση: Μαρτίου 21, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο ΑΛΕΚΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ "ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ" ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ "ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ" ΣΤΑ ΕΞΑΜΙΛΙΑ (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator