Φωτογραφία της Μέρκελ με τους Ναζί στην Ακρόπολη από το Spiegel

0


Με ένα πραγματικά ασυνήθιστο εξώφυλλο «χτυπά» ξανά το περιοδικό Der Spiegel ρίχνοντας περισσότερο λάδι στη φωτιά και συγκεκριμένα στις σχέσεις Ελλάδας - Γερμανίας.

Ειδικότερα, το γνωστό γερμανικό περιοδικό κυκλοφορεί με τίτλο: «Πώς οι Ευρωπαίοι βλέπουν τους Γερμανούς: Η γερμανική υπερδύναμη».

Το περιοδικό ανασύρει από το αρχείο τη φωτογραφία των αξιωματικών Ναζί που ποζάρουν με φόντο την Ακρόπολη και με τη βοήθεια του μοντάζ πρόσθεσαν την Μέρκελ.

Η Γερμανίδα Καγκελάριος, με ένα φωτεινό κίτρινο παντελόνι κι ένα πράσινο σακάκι, ξεχωρίζει στο ασπρόμαυρο φόντο.

Όπως αναφέρει, δεν εξισώνει τη Μέρκελ με τους Ναζί αλλά εξηγεί : «Πώς οι Ευρωπαίοι βλέπουν τους Γερμανούς: Η γερμανική υπερδύναμη».
Στο άρθρο κάνει λόγο για: «To τέταρτο Ράιχ» ενώ στην εισαγωγή υπάρχει ένα γκράφιτι που παρουσιάζει την Μέρκελ να φέρει μουστάκι. «Η Άνγκελα Μέρκελ με χιτλερικό μουστάκι στο δρόμο για την Αθήνα. Σε ορισμένες χώρες-μέλη ανθούν οι συγκρίσεις με τους ναζί. Οι Γερμανοί επέστρεψαν ως δύναμη, αλλά είναι μια περισσότερο αδύναμη δύναμη, παρά ένας ισχυρός ηγεμόνας στην ευρωπαϊκή ήπειρο», αναφέρει μεταξύ άλλων το άρθρο.

Δείτε ολόκληρη την πρώτη σελίδα του Der Spiegel:


Το Spiegel δημοσιεύει και φωτογραφία της Μέρκελ από γκράφιτι σε τοίχο της Αθήνας που εμφανίζει την Καγκελάριο με χιτλερικό μουστάκι.


Δημοσίευση: Μαρτίου 21, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Φωτογραφία της Μέρκελ με τους Ναζί στην Ακρόπολη από το Spiegel"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator