Rock Concert για τον Σύλλογο Προστασίας Παιδιών Βενιαμίν

0



Την Παρασκευή 27 του Μάρτη στο BOSS θα δώσουμε όλοι το παρών σε μια συναυλία αφιερωμένη στo Σύλλογο Προστασίας Παιδιών Βενιαμίν.

Τραγουδάμε για την ΑΓΑΠΗ στα ΠΑΙΔΙΑ

Την προσπάθεια μας αυτή στηρίζουν τα συγκροτήματα: Anasa και Sugar Bite

Όλα τα έσοδα από τη συναυλία θα αξιοποιηθούν για κάλυψη των εξόδων λειτουργίας του Σύλλογου Προστασίας Παιδιών Βενιαμίν… επειδή όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στη ζωή και την αγάπη... 

θα είμαστε εκεί!

Ο Σύλλογος «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» είναι ένας φιλανθρωπικός φορέας, (Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου) με έδρα την Κατερίνη. Ιδρύθηκε (με απόφαση του Πρωτοδικείου Κατερίνης τον Ιούνιο του 1994) από άτομα που μεγάλωσαν σε Ορφανοτροφείο της Κατερίνης τη δεκαετία του 1950 και τα οποία σήμερα συμπαραστέκονται σε παιδιά που στερούνται οικογενειακής φροντίδας, είτε γιατί είναι ορφανά, είτε γιατί είναι εγκαταλελειμμένα, είτε επειδή είναι παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη και σε κίνδυνο από άλλες αιτίες. Σκοπός του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» είναι να υποστηρίζει ψυχολογικά, ηθικά και οικονομικά παιδιά που στερούνται οικογενειακής φροντίδας προσφέροντάς τους κάθε ευκαιρία να πετύχουν στη ζωή τους. 

Ο σκοπός του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» επιτυγχάνονται μέσω των προγραμμάτων του: • Μηνιαία οικονομική υποστήριξη Ηθική και ψυχολογική υποστήριξη • Τρόφιμα Ρούχα Παιχνίδια • Κατασκηνωτικό πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικα δώρα • "ΑΓΚΑΛΙΑ για το παιδί σε κίνδυνο" Η πρώτη Παιδική Στέγη - Οικογενειακή Εστία στην Ελλάδα για «παιδιά σε κίνδυνο»

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.benjaminorphans.com/

Δημοσίευση: Μαρτίου 27, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Rock Concert για τον Σύλλογο Προστασίας Παιδιών Βενιαμίν"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator