Στο Πρόγραμμα Στήριξης Ερασιτεχνικών Ακαδημιών Ποδοσφαίρου της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. η ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ

0


Μεγάλη και ιστορική επιτυχία για το σωματείο μας η επιλογή της Ακαδημίας μας, μεταξύ των 125 Ακαδημιών στην Ελλάδα που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα "Ανάπτυξη - Εκπαίδευση - Εκσυγχρονισμός των Ερασιτεχνικών Ποδοσφαιρικών Ακαδημιών" της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. ύστερα από αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης με βαθμολογία, αρχικά διοικητικών και μετά επιτόπιων ελέγχων από επιτροπή της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. των τμημάτων των ακαδημιών, του υλικού, των αρχείων, των Δημοτικών Αθλητικών Εγκαταστάσεων και συνέντευξης με τον Πρόεδρο του Σωματείου μας.

H διάρκεια του προγράμματος θα είναι έως 30/6/2016.

Το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα στηρίζεται στις κατευθυντήριες γραμμές της Uefa και τις αρχές του Grassroots, του καλύτερου νεανικού αθλητικού μοντέλου παγκοσμίως, ενώ θα συνδέεται και με την Ε.Π.Ο. 

Το μήνυμα του προγράμματος είναι "Σήμερα Αθλητές - Αύριο Καλύτεροι Άνθρωποι" και σκοπός της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. είναι να φέρει ακόμη περισσότερα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και να θέσει νέα δεδομένα στην αθλητική εκπαίδευση, να αναδείξει τον εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό ρόλο του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου, εστιάζοντας στις αξίες που συνθέτουν το αθλητικό ιδεώδες και ειδικότερα το ευ αγωνίζεσθε, την ευγενή άμιλλα, το σεβασμό, το ήθος και την ομαδικότητα.

Για την σημαντική αυτή διάκριση θέλουμε να ευχαριστήσουμε:

Τον Δήμαρχο Βέλου -Βόχας Παπακυριάκο Αννίβα, την Αντιδήμαρχο Μαρία Καλίρη και τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. "ΑΝΕΛΙΞΗ" Ανδρέα Σιάχο για την στήριξη και την παραχώρηση των Άρτιων Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Δήμου μας.

Τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας μας κ. Καριώτη Γεώργιο και τους προπονητές κ. Κοντογιάννη Χρήστο και Πετρόπουλο Άγγελο.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.
Δημοσίευση: Μαρτίου 27, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στο Πρόγραμμα Στήριξης Ερασιτεχνικών Ακαδημιών Ποδοσφαίρου της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. η ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator