ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΕΜΕΑΣ

0


Ο Δήμος Νεμέας διοργανώνει εκδήλωση με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας το ερχόμενο Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015, στις 7 μ.μ., στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου της Νεμέας, με τίτλο: 

«Η γυναίκα του χθες, η γυναίκα του αύριο»

Θα μιλήσουν οι κυρίες: Μαρία Θελερίτη (βουλευτής Κορινθίας), Κατερίνα Φαρμάκη-Γκέκη (πρώην βουλευτής Κορινθίας), Σοφία Χρυσικοπούλου (αντιδήμαρχος Δ. Νεμέας), Ελένη Παπαγεωργίου (ψυχολόγος), Χριστίνα Παππά (ιατρός) Μαρίνα Πιέρρου (δικηγόρος), Ιωάννα Μποζιονέλου (συμβολαιογράφος).

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η Gabriella Cappelletti (κλασσική μουσικός, συνθέτης). Συμμετέχουν επίσης οι: Γιάννης Κατσάμπας (ηθοποιός) και η χορευτική ομάδα του Δήμους Νεμέας με την καθοδήγηση της Μαριάνας Δελφίνη.

Η παγκόσμια ημέρα της γυναίκας (διεθνής ημέρα των δικαιωμάτων των γυναικών) εορτάζεται στις 8 Μαρτίου κάθε έτους. Έχει τις ρίζες της στις διαμαρτυρίες των γυναικών στις αρχές του εικοστού αιώνα στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, που ζητούσαν ίσα δικαιώματα, καλύτερες συνθήκες εργασίας και Δικαίωμα Ψήφου. Θεσμοθετήθηκε το 1977 από τον ΟΗΕ, ο οποίος κάλεσε όλες τις χώρες του κόσμου να γιορτάσουν την ημέρα για τα δικαιώματα των γυναικών.

Πληροφορίες: τηλ. 2746360117 & E mail: nemea.po@outlook.com
Δημοσίευση: Μαρτίου 05, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΕΜΕΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator