ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ;;; - Λοβέρδος: Να μας πουν πόσο κόστισε η φιέστα της παρέλασης

0


Στο θέμα των παρελάσεων αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Αντρέας Λοβέρδος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Ρ/Σ BHMA FM, ζητώντας να μάθει το κόστος των φετινών
εκδηλώσεων, την θέση της κυβέρνησης για τα συνθήματα των Ο.Υ.Κ αλλά και την απόπειρα εκμετάλλευσης των εθνικών επετείων.

Σε ότι αφορά το κόστος των παρελάσεων ο κ. Λοβέρδος ανέφερε, «Ζήτησα να μάθω το κόστος των φετινών εκδηλώσεων, εν συγκρίσει με το κόστος των ετών 2011-2014, δηλαδή των ετών της κρίσης. Άκουσα τον υπουργό Άμυνας να λέει στην τηλεόραση – και τον ρώτησε και ο πρωθυπουργός – ότι οι πτήσεις των μαχητικών αεροσκαφών ούτως ή άλλως γίνονται, απλώς η πορεία τους αλλάζει και δεν είναι παραπάνω δαπάνη».

Για να συνεχίσει τονίζοντας, «Ενημερωθήκαμε ως κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ για άλλες μετακινήσεις δυνάμεων προς την πρωτεύουσα ή χρήσης άλλων μέσων πλην αυτών που παρέλασαν, από ελικόπτερα μέχρι δεν ξέρω τι άλλο και επειδή δεν είμαι ο ειδικότερος, αλλά επειδή είμαι ο υπεύθυνος του Τομέα Εξωτερικών και Άμυνας επιφορτίστηκα με το καθήκον να υποβάλλω αυτή την ερώτηση. Έτσι λοιπόν, με βάση αυτές τις ενδείξεις, ρώτησα τον υπουργό Άμυνας και ελπίζω ειλικρινά ότι θα μου απαντήσει».

Σε ότι αφορά τα συνθήματα που ακούστηκαν από άντρες των Ο.Υ.Κ, ο κ. Λοβέρδος υπογράμμισε, «Δεν είναι πρώτη φορά αυτό, έχει ξανασυμβεί. Τότε, έκαναν ΕΔΕ. Θα διαταχθεί και τώρα; Θα συμβεί το ίδιο; Διότι αν γίνει ΕΔΕ, σημαίνει ότι η πολιτική ηγεσία αποδοκιμάζει αυτά τα πράγματα και από εκεί και πέρα, η στρατιωτική ηγεσία θα δει ποιος έχει την ευθύνη και θα επιβάλλει και πειθαρχική κύρωση – μην νομίζετε κάτι περισσότερο. Αλλά θέλουμε να μάθουμε αν η αποδοκιμασία και του κ. Σακελλαρίδη αφορά και τον υπουργό Άμυνας».

Τέλος αναφορικά με την απόπειρα εκμετάλλευσης των εθνικών επετείων για κομματικούς λόγους, ο κ. Λοβέρδος τόνισε, «. Όλη αυτή η ιστορία με το χορό, τα δημοτικά κτλ., ειδικά εμάς, που είμαστε μεγαλύτερης ηλικίας, μας πάει πίσω σε άλλες εποχές… Πίσω από αυτήν την αισθητική, αρθρώνονται επιχειρήματα που συνδέονται με τα συγκυβερνώντα κόμματα και οι δυνάμεις που αρθρώνονταν γύρω από αυτά ήταν αυτές που προκαλούσαν τα επεισόδια στις παρελάσεις τα προηγούμενα χρόνια.

Δημιουργούσαν αυτό το κλίμα στις παρελάσεις και τις εθνικές εορτές και δεν είχαν λόγο έτσι να φοβούνται χθες. Ας σκεφθεί ελεύθερα κάποιος, εγώ μιλάω ελεύθερα και λέω αυτό που σκέπτομαι, ότι όλοι αυτοί ήταν αυτοί που διέλυαν τις παρελάσεις και σήμερα καλύπτονται πολιτικά από τη νέα κυβέρνηση, τους εκφράζει η κυβέρνηση αυτή».

Δημοσίευση: Μαρτίου 27, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ;;; - Λοβέρδος: Να μας πουν πόσο κόστισε η φιέστα της παρέλασης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator