Σατανικό σχέδιο

0


Τώρα φαίνεται καθαρά ο λόγος που οι Γερμανοί άλλαξαν τα πειθήνια όργανα τους (ΝΔ- ΠΑΣΟΚ) με τους «ορκισμένους εχθρούς» τους (ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ). Τίποτα δεν έγινε, ούτε θα γίνει τυχαία. Ένα μήνα πριν την προεδρική εκλογή έσφιξαν την θηλιά στον λαιμό του Σαμαρά με εξωφρενικές απαιτήσεις, που ανάγκασαν ακόμα και τον Αδωνι, τον μνημονιακότερο Ελληνα, να δηλώσει στα κανάλια «εγώ αυτά δεν τα ψηφίζω». Δεν ήξεραν τι θα ακολουθούσε; Καταψήφιση Δήμα – εκλογές –κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ. Το ήξεραν. Εκαναν αυτοκαταστροφικό λάθος; Όχι βέβαια. Ηταν πλέον αδύνατον να συνεχιστεί το ξεγύμνωμα της Ελλάδας με τους ξεφωνημένους οσφυοκάμπτες· χρειάζονταν «άφθαρτα» πρόσωπα και κόμματα για να συνεχίσουν την δουλειά.

Είναι συνειδητοί προδότες οι νέοι Ηρόστρατοι; Δεν νομίζω και σίγουρα όχι η συντριπτική πλειοψηφεία αυτών. Υποψιάζομαι βέβαια κάποιες φατσούλες, αλλά με σκέτες υποψίες δεν θα εξαπολύσω κατηγορίες και δεν έχει και καμία σημασία, γιατί η δουλειά των Γερμανών γίνεται καλύτερα με εκείνους, που δεν γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι, ότι εξυπηρετούν το σατανικό σχέδιο του Δ Ράιχ. Η «δουλειά» πάει ρολόι με αυτούς ακριβώς που νομίζουν, ότι υπηρετούν την πατρίδα και τον λαό. 

Οι προηγούμενοι δεν μπορούσαν να κρύψουν άλλο την διατεταγμένη υπηρεσία που εκτελούσαν, γιατί ως γνωστόν, θέλει ο Γκίκας να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει. Γι αυτό χρειάζονταν ένας νέος θίασος, που τα μέλη του να είναι πεπεισμένα, ότι εκτελούν πατριωτικό έργο, ενώ στην πραγματικότητα είναι μαριονέτες του Σόιμπλε. Ετσι ο λαός θα μπεί γεμάτος χαρά και εθνική υπερηφάνεια στα κρεματόρια, που μας ετοίμασαν.

Θέλετε να κάνω και τον προφήτη; Η κυβέρνηση μετά από πολλές «μάχες» και διαπραγματευτικά κλωτσομπουνίδια θα καταγάγει διαπρεπή «νίκη» στο θέμα των Γερμανικών επανορθώσεων και ο Σόιμπλε θα παριστάνει ότι τρώει τα λύσακα του, ενώ θα «πετάει» από την χαρά του για την «ήττα» του. Εν ολίγοις (στην χειρότερη για τους Γερμανούς περίπτωση) θα «πετύχουμε» ένα νέο κούρεμα 50- 100 δις έναντι της οριστικής παραιτήσεως μας από τις αξιώσεις μας και αυτό θα το έχει υπογράψει μία «αριστερή» - «αντιμνημονιακή» κυβέρνηση υπό τις επευφημίες και τους αλαλαγμούς του «εθνικά ικανοποιημένου» λαού…

Είπαμε, τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Γιατί το «ΒΗΜΑ» εξέδωσε την μπροσούρα «ΠΟΣΑ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ»; Για να θέσει την οροφή των απαιτήσεων μας στην «σκληρή διαπραγμάτευση» που θα ακολουθήσει. Αφού εμείς ξεκινάμε από τα 332 δις και οι Γερμανοί από το μηδέν, αυτονόητα τα 50 -100 δις θα είναι «άνευ προηγουμένου» «αντιμνημονιακή» επιτυχία… Ποιος όρισε αυτήν την οροφή; Η επιτροπή Καρακούση, διορισμένη από τους Σταϊκούρα, Σαμαρά, Βενιζέλο!!!!!!!!! 

Οι Γερμανοί ήξεραν με ποιους θα αντικαταστήσουν τους μνημονιακούς· με τα τους χαραμοφάηδες του «πέσε σύκο να σε φάω». Από το 2009 ήδη πλησίασαν το 5% και το 2012 το 27% λέγοντας ότι θέλουν να εφαρμόσουν ριζοσπαστικές αλλαγές στην κοινωνία, την οικονομία, την πολιτική. Ποια ήταν η νομοπαρασκευαστική τους προετοιμασία για την μεγάλη αλλαγή, που ευαγγελίζονταν; Απολύτως τίποτα και με αυτό το απολύτως τίποτα έπεισαν στις τελευταίες εκλογές και κέρδισαν την εξουσία. Βέβαια ποιος παρουσίασε ποτέ προεκλογικά την νομοθεσία, που θα εφάρμοζε και ποιος ετοίμασε ποτέ έστω και τους πιο επείγοντες νόμους, πριν καταλάβει την εξουσία; Κανείς. Ο λαός θέλει λίγες και ευκολοχώνευτες κουβέντες· την έχει πατήσει χίλιες φορές (από την εθνοσυνέλευση της Επιδαύρου μέχρι σήμερα) με το «λεφτά υπάρχουν», ειπωμένο με δεκάδες διαφορετικούς τρόπους (για να μην υπάρχει εξόφθαλμη επανάληψη) και όπως δείχνουν τα πράγματα, η πολυπόθητη ωριμότητα δεν θα έλθει ποτέ.

Ποιοί γοητεύουν τον λαό; Οσοι του λένε, πόσο αδικημένος είναι και ότι αυτοί θα αποκαταστήσουν την αδικία… Ακόμα και τα πιο φανερά παράσιτα συγκαταλέγονται στους «αδικημένους» από τους πολιτικάντηδες και κανενός το αυτί δεν ιδρώνει από την υποκρισία. Αν κάποιος πει στον λαό, ότι τα λεφτά είναι στα μπράτσα μας, δεν έχει πιθανότητες ούτε για υποψήφιος διαμερισματικός σύμβουλος. Ο λαός θέλει να ακούσει, ότι με το μυαλό μας θα τα οικονομήσουμε· η χειρονακτική δουλειά είναι για τα κατώτερα έθνη, άντε και για εκείνους τους (λίγους) Ελληνες, που δεν κατάφεραν να γίνουν «επιστήμονες». Γι αυτό άλλωστε «αγαπάμε» και τους μετανάστες· γιατί ακόμα και τώρα δεν σκεφτόμαστε καν, να αναλάβουμε οι ίδιοι τις δουλειές τους!!!!!!!!!!!! Προτιμάμε να γίνουμε οι ίδιοι μετανάστες, παρά να πάμε στον αγρό, στην φάμπρικα, στο γιαπί. Τι πιο φυσικό λοιπόν, μια και όλοι είμαστε πλέον «επιστήμονες», από το να εμπιστευόμαστε τις τύχες μας στους «καθηγητές» των «επιστημών» που ακολουθήσαμε και οι ίδιοι.

Νομική, πολιτικές και κοινωνικές «επιστήμες», διοίκηση, οικονομία… Ένα κάρο μοντέρνες «επιστήμες» στις οποίες η «αποδεικτική» διαδικασία των ισχυρισμών και των «αληθειών» είναι «το είπε ο τάδε διακεκριμένος καθηγητής»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ας πάρουμε λοιπόν την σπουδαία «επιστήμη» που ορίζει τις τύχες της τσέπης και του νοικοκυριού μας και της οποίας οι κορυφαίοι Ελληνες των τελευταίων δεκαετιών ήσαν οι Πεσμαζόγλου, Παπαληγούρας Μπούτος, Κανελόπουλος, Εβερτ, Κουλουριάνος, Λάζαρης, Ποτάκης, Αρσένης, Σημίτης, Σαμαράς, Παπαντωνίου, Β. Παπανδρέου, Κατσέλη, Χριστοδουλάκης, Αλογοσκούφης, Παπακωνσταντίνου, Σαχινίδης, Στουρνάρας, Χαρδούβελης, Βαρουφάκης, Δραγασάκης, Βαλαβάνη κ.λ.π. κ.λ.π. Και μόνο η παράθεση αυτών των ονομάτων (όλοι οικονομολόγοι, ή και οικονομολόγοι, υπουργοί οικονομίας, συντονισμού, βιομηχανίας κ.λ.π. οικονομικών υπουργείων μετά το 1974) δείχνει πόσο ηλίθιο και ταυτόχρονα πονηρό είναι το αίτημα περί κυβερνήσεως τεχνοκρατών, που εκφράζεται συχνά πυκνά από πολλούς. Δηλαδή τι ήσαν ΟΛΟΙ οι μέχρι σήμερα κυβερνήσαντες, που μας έφεραν εδώ; Αγρότες και εργάτες; Συνεπώς αυτό το «αθώο» και «υπερκομματικό» αίτημα σημαίνει να μην τους επιλέγουμε και να μην τους ελέγχουμε καν…

Αλλά ας δούμε τι υποκρύπτει η ορολογία της εν λόγω «επιστήμης»; Υποθέτει κανείς, ότι σε μία μετρήσιμη οικονομική κατάσταση υπάρχει είτε πλεόνασμα, είτε έλλειμμα, είτε ισοσκελισμός. Μπορεί κάποιος να βαφτίσει το έλλειμμα ως πλεόνασμα; Αν είναι οικονομολόγος μπορεί. Πως; Με το «πρωτογενές πλεόνασμα»!!!!!!!!! Δηλαδή έχουμε έλλειμμα, αλλά άμα μετρήσουμε ετούτο και εκείνο και αφήσουμε έξω από τον λογαριασμό το άλλο, έχουμε πλεόνασμα!!!!!!!!!!!!! Μιράκολο; Οχι· «επιστημονική μεθοδολογία».

Γνωρίζουν βέβαια, ότι ο λαός δεν θα σκοτίσει το μυαλό του τι είναι αυτό το «πρωτογενές πλεόνασμα», για το οποίο γίνονται διαπραγματεύσεις επί διαπραγματεύσεων. Του λένε, ότι πρόκειται για την «εξυγίανση της οικονομίας» και φυσικό είναι μία υγιής οικονομία να μην έχει ελλείμματα. Δεν του εξηγούν όμως, ότι το «πλεόνασμα» της χρεοκοπημένης οικονομίας μας είναι τα κερατιάτικα που οφείλουμε να πληρώνουμε με το αίμα μας στους τοκογλύφους. Δεν το εξηγούν, γιατί μέχρι χτές οι αντιμνημονιακοί μας έλεγαν, ότι δεν θα δώσουν ούτε ένα ευρώ, ενόσω υφίσταται ανθρωπιστική κρίση στην χώρα!!!!!!!!!!!!!!!!! Ετσι την συνεχιζόμενη αιμορραγία του κατακρεουργημένου λαού την ονομάζουν «εξυγίανση» και «πρωτογενές πλεόνασμα»!!!!!!!!!!!!! Να τι χρειάζεται η «επιστήμη» της οικονομίας.

Μήπως όμως το πρωτογενές πλεόνασμα είναι το μόνο χαράτσι, που θα συνεχίσουμε να καταβάλουμε στους μέχρι χτές τοκογλύφους και σήμερα (που «καταργήθηκαν» τα μνημόνια) «εταίρους» και «θεσμούς»; Όχι βέβαια. Οι «εταίροι» - «δανειστές» θα εισπράττουν και τα έσοδα από το μέχρι χτες ξεπούλημα, νυν «αξιοποίηση» της δημόσιας περιουσίας!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αλλά πριν προχωρήσουμε στην αποκρυπτογράφηση του σατανικού σχεδίου, ας πούμε δυό κουβέντες για τα μιράκωλα της εν λόγω «επιστήμης», που βοηθούν να κατανοήσουμε τις πονηριές αυτού του σχεδίου. Τι είναι το ΑΕΠ; Ολοι εμείς οι ολιγογράμματοι αντιλαμβανόμαστε, ότι είναι ο συνολικός παραγόμενος πλούτος μίας χώρας. Οι «επιστήμονες» όμως δεν το μετράνε έτσι, γιατί αν το μετρούσαν έτσι, το Ελληνικό ΑΕΠ θα είχε πέσει στα τάρταρα κι όχι μόνον κατά 25%, που το παρουσιάζουν. Για τους «επιστήμονες» πλούτος δεν είναι μόνο το λάδι, το τυρί, το ψωμί, τα ρούχα, τα εργαλεία, τα καράβια, οι οικοδομές κ.λ.π., αλλά και όλα τα κωλόχαρτα της γραφειοκρατίας. Αθροίζουν δηλαδή την παραγωγική οικονομία με τον αντιπαραγωγικό γραφειοκρατικό παρασιτισμό!!!!!!!!!!!!!!!!! Ετσι, καθώς μέχρι σήμερα η γραφειοκρατία δεν έχει πληγεί σοβαρά από την κρίση, οι οικονομικοί δείκτες δείχνουν μία σχετικά διαχειρίσημη υποχώρηση από τα υποτιθέμενα υγιή μεγέθη, ενώ στην πραγματικότητα υφίσταται μία άνευ προηγουμένου (για καιρό ειρήνης) καταστροφή. Αν είχε συμβεί το αντίστροφο, δηλαδή αν είχαν χάσει την δουλειά τους οι γραφειοκράτες αντί για τους παραγωγικούς κλάδους της οικονομίας, η κατάσταση θα ήταν εύκολα αναστρέψιμη. Όταν το σημερινό ΑΕΠ ουσιαστικά αποτελείται από τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, υπάρχει «εθνικό προϊόν»;

Και ένα ακόμα μιράκωλο, που είναι απαραίτητο για την εξαπάτηση του λαού: Βιώσιμο χρέος. Οι «επιστήμονες» το προσδιορίζουν έως το 60 με 110% του ΑΕΠ. [Δεν συμφωνούν ούτε μεταξύ τους ποιο είναι το όριο – ανάλογα πως θα μυρίσει τα νύχια του ο καθένας.] Συμφωνούν όμως, ότι είναι βιώσιμο το να μεταθέτεις τις πληρωμές στο μέλλον με τόκο!!!!!!!!!!!! Τι βιωσιμότητα μπορεί να έχει μία τέτοια κρετίνικη διαχείριση; Πληρώνουμε άχρηστη και επιζήμια γραφειοκρατία και «υπηρεσίες» με πόρους του μέλλοντος και με τόκο από πάνω και μιλάμε για «βιώσιμο χρέος»!!!!!!!!!!!! Βέβαια υπάρχουν και τα «λογικά» προσχήματα: Τα «έργα» που θα «εκτινάξουν» την οικονομία και το ΑΕΠ…

Θεωρητικά ίσως υπάρχει κάποια λογική σε αυτό, αλλά μπορεί να μας πει κάποιος ένα τέτοιο παράδειγμα από την ιστορία; Μήπως τα έργα των Ολυμπιακών; Εκτίναξαν ή βύθισαν στην άβυσσο την οικονομία μας; Δεν γνωρίζουν, «επιστήμονες» άνθρωποι, ότι ποτέ, κανένας διαχειριστής του δημοσίου χρήματος δεν το σεβάστηκε; Γιατί δεν το σεβάστηκε; Γιατί κανένας διαχειριστής δεν υπήρξε άνθρωπος του μόχθου· ήταν όλοι τους «επιστήμονες» που έμαθαν ότι το χρήμα πέφτει από τον ουρανό με την μαγκιά τους. Η πραγματικότητα που γνωρίζουμε εμείς οι κοινοί θνητοί, αλλά τα μεγάλα μυαλά εξακολουθούν να αγνοούν, είναι ότι και όσα δάνεια ξοδεύτηκαν για έργα, κατασπαταλήθηκαν με χρεώσεις στο τριπλάσιο και πενταπλάσιο της αξίας των έργων αυτών. Όταν σε αυτά προστίθενται και οι τόκοι, είναι δυνατόν να υπάρξει ποτέ «βιώσιμο χρέος»;

Ποιο απαραίτητο έργο δεν μπορούσε να γίνει με τους φόρους που εισπράττει το κράτος, αν γινόταν στην κανονική του τιμή; Όταν όμως τα δημόσια έσοδα κατασπαταλώνται για το βόλεμα αρχικά των ημετέρων, στην συνέχεια μίας διαρκώς μεγεθυνόμενης πελατείας, καθώς και σε άχρηστα (ή και χρήσιμα) έργα στο πολλαπλάσιο της πραγματικής τους αξίας και επιπλέον στους τόκους για τις προηγούμενες σπατάλες, πώς να φτάσουν τα φορολογικά έσοδα; Η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος ξεκίνησε πριν καν την ίδρυση του Ελληνικού κράτους και δεν περιορίστηκε ποτέ. Για ποιο «βιώσιμο χρέος» μιλάμε λοιπόν; Αν υπήρχε έντιμη και συνετή διοίκηση, δεν χρειαζόταν ποτέ κανένα δάνειο και όλες οι υποδομές που έχουμε σήμερα (και πολύ περισσότερες) μπορούσαν να γίνουν με τα δικά μας λεφτά, από τα φορολογικά έσοδα. Το μόνο βιώσιμο χρέος είναι το μηδενικό χρέος· όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού.

Οσο για το «επιχείρημα», ότι και οι πιο ισχυρές οικονομίες του πλανήτη έχουν χρέος και μάλιστα ανάλογου ύψους με το δικό μας, η απάντηση είναι ο πάταγος που κάνουν οι δυνατοί όταν πέφτουν. Βέβαια αυτό δεν συμβαίνει συχνά και τον λογαριασμό τον πληρώνουν κυρίως οι λαοί και δευτερευόντως κάποιοι άτυχοι από τους ολιγάρχες, γι αυτό ακριβώς το δημόσιο χρέος είναι άγος για την φτωχολογιά και όχι για αυτούς που κονομάνε, ή έστω βολεύονται από την σπατάλη. Μήπως η κατάρρευση της Ελληνικής οικονομίας επέφερε και κατάρρευση της Ελληνικής ολιγαρχίας; Όχι βέβαια· εκείνοι αύξησαν και συνεχίζουν να αυξάνουν τον πλούτο τους, όπως τα κονόμησε ο Ροκφέλερ από το Αμερικάνικο κραχ του μεσοπολέμου. 

Γι αυτό μισώ τις «επιστήμες», που κάνουν το άσπρο μαύρο. Δεν θα με πείραζε τόσο η προαγωγή κάποιων ειδικοτήτων σε επιστήμες, αν αυτό δεν γινόταν για πονηρούς και μόνο λόγους. Καθώς τα τελευταία 100 χρόνια η επιστήμη έχει πάρει την θέση του Θεού στα μυαλά του κόσμου και καθώς ο κόσμος αρέσκεται σε απόλυτες, δήθεν αποδεδειγμένες αλήθειες, αναγορεύθηκαν σε επιστήμες οι ειδικότητες, που ποδηγετούν την οικονομική και κοινωνική ζωή, ώστε όλες οι αθλιότητες που μας επιβάλλονται, να είναι δήθεν αδιαμφισβήτητες επιστημονικές αλήθειες.

Ετσι λοιπόν διαδέχονται οι «επιστήμονες» ο ένας τον άλλον στην διαχείριση της οικονομίας και όλοι αφήνουν χειρότερα αποκαΐδια από αυτά που παραλαμβάνουν. Ο κόσμος όμως συνεχίζει να εμπιστεύεται τους «ειδικούς», λέγοντας «άμα πρέπει να εγχειριστώ πάω σε χειρούργο· δεν πάω σε μανάβη». Το ότι οι ίδιοι οι «χειρούργοι» μας έφεραν εδώ, δεν το μετράει. Μπροστά σε τέτοια «σοφία» τι να πώ; Με τις υγείες μας αδέλφια.

Φτάσαμε λοιπόν στους σημερινούς «χειρούργους» που επιπλέον είναι και αριστεροί!!!!!!!!! Θα εμπιστευόταν κάποιος τον χειρούργο που αποδείχτηκε ψεύτης; Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ο Ελληνικός λαός τον εμπιστεύεται και μάλιστα μετά τις εκλογές εμπιστεύονται τους νέους χειρούργους πολλοί από εκείνους που ψήφισαν τους προηγούμενους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Εγώ, αντίθετα με το ρεύμα, παρότι ψήφισα την σημερινή κυβέρνηση (με τεράστιες και δημόσια εκπεφρασμένες επιφυλάξεις -απλά και μόνο για να φύγουν οι προηγούμενοι) άρχισα την κριτική από την πρώτη μέρα. Γιατί; Επειδή αμέσως άρχισαν την εμετική αμετροέπεια. Είχα και έχω απεριόριστη υπομονή, για να περιμένω πραγματικές επιτυχίες και έργα, αλλά καθόλου υπομονή απέναντι στην έπαρση και την αλαζονεία. Δεν φτάνει που έκαναν κωλοτούμπα ΣΕ ΟΛΑ σε χρόνο αξεπέραστου ρεκόρ, δεν φτάνει που αποκαλύφτηκε η μεγαλειώδης γύμνια και κενότητα τους, δεν δείχνουν ίχνος σεμνότητας και ταπεινοφροσύνης, έστω για τα προσχήματα. 

Μέσα σε δύο μήνες μας έχουν πρήξει χιλιάδες φορές τα «μέζεα» για το πόσο έντιμοι και αδέσμευτοι είναι, όπως ακριβώς έκαναν οι ΠΑΣΟΚοι το `81 και ιδιαίτερα εκείνοι, που αργότερα έπεσαν με τα μούτρα στον μεζέ. Αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο από όλα και με προϊδεάζει για τις βουτηχτικές που θα ακολουθήσουν, είναι η εκπληκτική ικανότητα τους να μιλάνε ακατάπαυστα και να μην λένε τίποτα!!!!!!!!!!!! [Όπως ακριβώς ο Ακης, ο Γιάννος και τ` άλλα παιδιά.] Πραγματικά πρόκειται για ικανότητα, που δεν έχει ο καθένας μας. Οποιος αναγνώστης δεν το πιστεύει, ας προσπαθήσει να αερολογήσει επί μακρόν και τότε θα καταλάβει, γιατί τα κόμματα δεν τον θέλουν για στέλεχος τους, αλλά μόνο για ψηφοφόρο.

Ελπίζαμε, ότι τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα οι αριστεροί θα ήσαν διαφορετικοί, όμως αποδεικνύονται ακόμη χειρότεροι από τους προηγούμενους. Αποδεικνύονται μνησίκακοι, αγενέστατοι και ιταμοί. Κάθε φορά που δεν τους αρέσει η ερώτηση, ή η κρίση των δημοσιογράφων, απειλούν για τις άδειες των καναλιών!!!!!!!!!!!!!!!! Βέβαια τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι κάνουν γαργάρα τις απειλές και προσπαθούν να μην τους προκαλούν, πράγμα που δείχνει τι ξεφτίλες είναι κι αυτοί (και δικαίως τους σούρνουμε, όσα τους σούρνουμε) όμως εμάς δεν μας ενδιαφέρει «αξιοπρέπεια» των ξεφωνημένων δημοσιογράφων και καναλαρχών, μας πονάει το αηδιαστικό πρόσωπο, που δείχνει η σημερινή «αριστερή» κυβέρνηση.



Ετσι λοιπόν, το ότι δεν τα έχουν αρπάξει (ακόμα) δεν σημαίνει ότι είναι ηθικοί. Το ότι νομίζουν πως υπηρετούν την πατρίδα μαζί με την ματαιοδοξία τους, δεν σημαίνει ότι το πράττουν, ή ότι ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ. Γι αυτό ακριβώς έλαβαν χείρα βοηθείας από τα διεθνή κέντρα εξουσίας· είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται αυτήν την στιγμή τα κέντρα αυτά: τεμπέληδες, ανίκανοι και ταυτόχρονα απύθμενα ματαιόδοξοι. Θα κάνουν τα πάντα για να κρατηθούν στην εξουσία· τα πάντα εκτός από το σωστό για την πατρίδα, γιατί αυτό δεν συμφέρει τον Σόιμπλε και τα συμφέροντα που αντιπροσωπεύει.

Πως το ήξεραν, πως ήταν τόσο σίγουροι, ότι οι ΣΥΡΙΖοΑΝΕΛίτες ήταν οι κατάλληλες μαριονέτες και δεν θα τους χάλαγαν το σατανικό σχέδιο; Ακριβώς γιατί έβλεπαν, ότι δεν είχαν κανένα σχέδιο. Ακριβώς γιατί έβλεπαν ένα τσούρμο τεμπελχανάδες που διαρκώς μεγαλοστομούσε, αλλά κανείς τους δεν στρωνόταν στην δουλειά, για να ετοιμαστεί (έστω και στοιχειωδώς) για την άσκηση της εξουσίας. Είναι δύσκολο για τέτοια τσακάλια, να καταλάβουν με τι σαχλαμαράκηδες είχαν να κάνουν; Ηξεραν και ξέρουν χίλιους τρόπους για να δαμάσουν τους «ατίθασους» κηφήνες. Ξέρουν ότι σιγά σιγά (ή και γρήγορα) θα υποχωρήσουν σε όλα, προκειμένου να παραμείνουν όσο το δυνατόν περισσότερο στην εξουσία. Ξέρουν καλά τι σόι άνθρωποι κρύβονται πίσω απ τα παχιά τα λόγια. Είναι εκείνοι που νομίζουν πράγματι, ότι μπορούν να ωφελήσουν τον λαό μαζί με τον εαυτούλη τους, αλλά πάντα τελικά προσγειώνονται στην θλιβερή πραγματικότητα και κατανοούν, ότι δεν μπορείς να έχεις και την πίττα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο και προσαρμόζονται στον «ρεαλισμό» που αρνούνταν πεισματικά μέχρι να αρπάξουν την εξουσία. Τον ρεαλισμό του «ας μείνω εγώ στην εξουσία και βλέπουμε. Ισως αργότερα με την μαγκιά μου να καταφέρω και για τους λιμασμένους κανά κοκαλάκι»…

Οσο για το σατανικό σχέδιο. Είναι αυτό που ομολογούμε όλοι, ανεξαρτήτως πεποιθήσεων: το στράγγισμα της Ελλάδας από ρευστό. Το γιατί είναι αυτονόητο· γιατί έτσι θα υποκύψουμε ευκολότερα σε κάθε είδους εκβιασμούς. Το τρομερό είναι, ότι η κυβέρνηση, παρότι το ξέρει και το λέει και η ίδια, οδηγεί την χώρα με ταχύτητα σ αυτό το αδιέξοδο, μόνο και μόνο για να παραστήσει τον καλό τον μαθητή (ενώ στο εσωτερικό ακροατήριο παριστάνουν τους ανυποχώρητους επαναστάτες).

Οι προηγούμενοι, αυτοί που τους στείλαμε στον αγύριστο, εγκληματούσαν με τρόπο που ήταν αναστρέψιμα τα αποτελέσματα. Δηλαδή όταν θα έλθει η ώρα της ρήξης με τους «εταίρους» και τους «σύμμαχους» (και αργά, ή γρήγορα θα έλθει) απλά δεν θα πληρώσουμε αυτά που μας χρέωναν και απλά θα δημεύσουμε όσα ξεπουλήθηκαν αντί πινακίου φακής. Το κακό που έκαναν οι μνημονιακοί διορθώνεται· το κακό που κάνουν οι αντιμνημονιακοί όμως δεν διορθώνεται, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΕΜΠΕΣΙΔΗ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΚΑ (ΚΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ) ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝ ΡΕΥΣΤΟ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΕΙ.

Είτε μείνουμε, είτε φύγουμε από την ευρωζώνη, τα ευρώ σε ρευστό είναι πλέον πολύτιμο συνάλλαγμα και έτσι πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε και όχι να τα δίνουμε στο ΔΝΤ για να παραστήσουμε τους καλούς και ταυτόχρονα να μην πληρώνουμε τις εσωτερικές υποχρεώσεις, όπως το επίδομα θέρμανσης. Αν αυτό το έγκλημα το έκαναν οι Σαμαροβενιζέλοι, θα είχαν σηκωθεί κι οι πέτρες. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ· ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ· ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ… Τόσο απλό και τόσο σατανικό. Μέχρι να καταλάβει ο λαός τι παιχνίδι παίχτηκε στην πλάτη του και να κυνηγήσει και τους νέους «σωτήρες» του, η δουλειά των εχθρών μας θα έχει ολοκληρωθεί. Θα έχει μείνει η χώρα χωρίς ένα ευρώ στα δημόσια ταμεία και τα ταμεία των τραπεζών. 

Τα ποσά που δίνουμε σε δώσεις αυτόν τον μήνα σε ΔΝΤ κ.λ.π. δεν ακούγονται και πολύ μεγάλα στα αυτιά του λαού, που έχει συνηθίσει να ακούει για δεκάδες και εκατοντάδες δισεκατομμύρια. ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ, ΠΑΡΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΑΜΕ, ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ «ΛΙΓΑ» ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΟ ΔΑΚΡΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΗΣΑΝ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΗΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.

Εκτός όμως από τα δημόσια ταμεία, που ξύνουμε τον πάτο και καταθέτουμε το χρήμα στα πόδια των εχθρών μας, εξανεμίζονται και οι λίγες δεκάδες δις των καταθέσεων στις Ελληνικές τράπεζες και η κυβέρνηση απλά κάνει τον τροχονόμο στα κεφάλαια που τρέχουν στο εξωτερικό. Πότε θα σταματήσει αυτή η αιμορραγία; Όταν δεν θα υπάρχει ούτε ένα ευρώ εντός Ελλάδας; Τι πάει να πεί «ελευθερία κινήσεως κεφαλαίων»; Ζούμε μία φυσιολογική κατάσταση και θα παραβιάζαμε συμβατικές αρχές της ΕΕ; Οι ίδιοι δεν ομολογούν, ότι ουσιαστικά είμαστε σε πόλεμο; Ο πόλεμος αυτός είναι οικονομικός προς το παρόν, αλλά τι μας εγγυάται, ότι δεν θα γίνει και κανονικός; Ακόμα όμως κι αν μείνει σε οικονομικό επίπεδο, παύει να είναι πόλεμος; Σε περίοδο πολέμου δεν εφαρμόζονται έκτατα περιοριστικά μέτρα; Υπάρχει πιο αυτονόητο μέτρο από την προστασία των συναλλαγματικών αποθεμάτων ιδιωτικών και δημοσίου; 

Βέβαια όταν οι ίδιοι έσπευσαν να στείλουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό και τα κρατάνε εκεί, πώς να πουν στους άλλους «απαγορεύεται»; Ανερυθρίαστα μας λένε οι «αριστεροί» πως πρόκειται για νόμιμο χρήμα και νόμιμες ενέργειες. Εγώ δεν ξέρω κανέναν που δούλεψε σαν το σκυλί μια ζωή ολόκληρη, να καταφέρει να αποταμιεύσει περισσότερα από μερικές δεκάδες χιλιάδες και μόνο αν ήταν πολύ τυχερός και αν έκανε αιματηρές οικονομίες. Οι περισσότεροι δεν καταφέραμε τίποτα από τον ιδρώτα μας· τίποτε άλλο εκτός από χρέη. Μόνο οι ατσαλάκωτοι, εκείνοι που δεν ίδρωσαν ποτέ, έχουν τέτοια ποσά και αν είχαν το απειροελάχιστο φιλότιμο, θα τα έφερναν όλα πίσω στην πατρίδα. Γιατί δεν το κάνουν, τώρα που «απελευθερωθήκαμε» απ τα μνημόνια και τους εξαρτημένους; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ» ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ; Γιατί προτιμούν τις σφηκοφωλιές του μεγάλου κεφαλαίου, το οποίο (λένε ότι) πολεμούν;

Ετσι λοιπόν, με την ολοκληρωτική αφαίμαξη από το ρευστό, οποιαδήποτε κίνηση απεξάρτησης θα είναι πρακτικά αδύνατη. Π.χ. Ακόμα και εάν αποφασίζαμε να φύγουμε από το ευρώ, ακόμα και εάν αποφασίζαμε να αλλάξουμε την οικονομία μας και να πέσουμε με τα μούτρα στην παραγωγή, αντί για τις γραφειοκρατικές κουμπάρες, που παίζουμε μετά το `81, πως θα το καταφέρουμε χωρίς ίχνος συναλλάγματος; Το πολύ πολύ να αλλάξουμε νταβατζήδες. 

Για να βαδίσουμε ως πραγματικά ανεξάρτητοι θα ήταν δύσκολο, ακόμα κι αν ήμασταν αποφασισμένοι για μεγάλες θυσίες, πολλώ δε μάλλον που δεν βλέπω την παραμικρή διάθεση για θυσίες, γιατί αυτήν την «παιδεία» έχουμε λάβει και αυτήν την καθοδήγηση έχουμε από όλους τους διεκδικητές της εξουσίας. 

Ολοι ανεξαιρέτως οι διεκδικητές της εξουσίας, μόνο υποσχέσεις είναι και μάλιστα αντιφατικές, καθώς υπόσχονται τα πάντα σε όλους. Και δεν μιλάω μόνο για τα μεγάλα κόμματα. Ακόμα και οι πιο ασήμαντες ομάδες, που δεν έχουν καμία ελπίδα, ούτε για απλή κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, μόνο υποσχέσεις είναι. ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτευόμενος δεν έχει ίχνος ντομπροσύνης, να πει στον κόσμο, πως μόνο με την πραγματική δουλειά έχουμε ελπίδα και δεν φτάνει καν αυτό, γιατί την ανεξαρτησία, την ελευθερία, την αξιοπρέπεια, την ευημερία, που όλοι θέλουμε, πρέπει να την υπερασπιζόμαστε και με την ζωή μας ακόμα.

Ποιός διδάσκει με το παράδειγμα του τον λαό την οδό του έντιμου και διαρκούς αγώνα; Πολιτικοί, ακαδημαϊκοί, «διανοούμενοι» και κάθε είδους παράσιτα της Ελληνικής ελίτ είναι ο ένας περισσότερο καλοπερασάκιας από τον άλλο. Δύο μήνες μετά τις εκλογές, έχουν φέρει δύο νομοσχέδια όλα όλα στην βουλή. Τι έκαναν τόσα χρόνια τα (εκατοντάδες κρατικοδίαιτα) κοπρόσκυλα, που μας έλεγαν, ότι είναι έτοιμοι για την άσκηση της εξουσίας; Αλλά και σε αυτούς τους δύο μήνες έφτιαξαν όλα όλα καμιά εβδομηνταριά άρθρα κι αυτά σαν τα μούτρα τους. Με την ίδια προχειρότητα, αλλά και τα ίδια σκόπιμα μπερδέματα (άσχετες τροπολογίες, παραπομπές σε άλλους νόμους κ.λ.π.) που έχουν και όλοι οι προηγούμενοι νόμοι (για να μην μπορούν να γίνουν κτήμα του λαού και να είναι απαραίτητοι οι ειδικοί, νομικοί κ.λ.π. οι οποίοι άλλωστε φτιάχνουν τους νόμους και οι καραγκιόζηδες της βουλής απλώς τους υπογράφουν). Με λίγα λόγια, ώδινεν όρος και έτεκε μυν η κυβέρνηση και παρόλα αυτά καμαρώνουν αδιάκοπα σαν γύφτικα σκεπάρνια.

Μας λένε για τα ευεργετήματα των 100 δόσεων, που τάχα θα μας ανακουφίσουν. Πρώτον· και 500 δώσεις να ήσαν, πως θα πληρώσουμε, όταν τα αίτια της δυσπραγίας μας παραμένουν άθικτα; Τα χαράτσια, η ανεργία και η υποαπασχόληση, που μας ανάγκασαν να γίνουμε μπαταχτζήδες παραμένουν ως είχαν. Πως θα πληρώνουμε και τις τρέχουσες «υποχρεώσεις» και τις προηγούμενες, όταν μάλιστα εξαντλήθηκαν τα μικρά αποθέματα των αποταμιεύσεων του λαού; Δεύτερον· οι 100 δώσεις καθιερώθηκαν από την προηγούμενη κυβέρνηση και ελάχιστοι ενδιαφέρθηκαν να ενταχθούν. Τα λεφτά που έχουμε πλέον (οι υπερχρεωμένοι) είναι μόνο για φαγητό. Πιστεύει κανείς, ότι με τις απειλές της Βαλαβάναινας θα κόψουμε και το φαΐ; Ποιες ρυθμίσεις υπάρχουν για όσους αντικειμενικά αδυνατούν; Καμία. Τρίτον· ποιους ευνοούν αυτές οι ρυθμίσεις; Εκείνους που δεν είχαν (και φυσικά εξακολουθούν να μην έχουν) ή εκείνους που είχαν και δεν έδιναν και μάλιστα κυρίως τους μεγαλομπαταχτζήδες; Για ποιους αφαιρέθηκε το όριο του 1.000.000; Για τους φουκαράδες; Ποιοι έχουν μεγάλες προσαυξήσεις και ωφελούνται από τις παραγραφές; Προφανώς όσοι έχουν βάλει φέσια πολύ πριν την κρίση. Η κυρία «δεν πληρώνω» ήθελε μάλιστα να διαγράψει και από το κεφάλαιο χρέους στους πραγματικούς κακοπληρωτές, αλλά δεν την άφησαν.

Μας έπρηξαν τα ούμπαλα, ότι δεν θα προσθέσουν νέα μέτρα λιτότητας!!!!!!!!!!!!!! Χρειάζονται και νέα μέτρα για να μας πεθάνουν; Με αυτά, που αφήνουν άθικτα, δεν φτάσαμε εδώ; Και στο φινάλε, δεν προσθέτουν κι άλλα, να δούμε ποιος θα τα πληρώσει; Να δούμε ποιος θα πληρώσει τους ρεμπεσκέδες της νέας ΕΡΤ, που έσπευσαν να επαναφέρουν στην προτεραία της μορφή. ΤΟ «ΜΑΥΡΟ» ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΡΙΞΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ. Οι μόνοι που στεναχωρήθηκαν για το «κλείσιμο» της ΕΡΤ (που ούτε κι αυτό έγινε) ήσαν κάποιοι από τους αχαΐρευτους της γραφειοκρατίας, που δεν αγωνίστηκαν ποτέ για τον επιούσιο και είχαν μάθει σε ένα κράτος, που τους παραχωρούσε αφειδώς, όχι μόνο τα αναγκαία, αλλά και την πιο εξεζητημένη διασκέδαση. 

Ολοι αυτοί οι καλοπερασάκηδες είναι η πραγματική αιτία της σημερινής κακοδαιμονίας. Οσο και να θέλουμε να περιορίσουμε τα αίτια στην οικονομική ολιγαρχία, η πραγματικότητα μιλάει μόνη της. Σε ποιους ανήκουν οι εκατοντάδες χιλιάδες βίλλες, τα πολυτελή τζιπ, τα σκάφη; Τόσο πολυπληθής είναι η οικονομική ολιγαρχία της Ελλάδας;

Και το κυριότερο δεν είναι το τι απολαμβάνουν, αλλά το τι προσφέρουν όλοι αυτοί οι ακαμάτηδες, από τους οποίους προέρχονται και οι χτεσινοί και οι σημερινοί κυβερνήτες; Το μόνο που «προσφέρουν» είναι απροσπέλαστα εμπόδια στις παραγωγικές τάξεις.

Γι αυτό ακριβώς και η σημερινοί είναι μία θλιβερή επανάληψη των χτεσινών και δεν μας έδειξαν ούτε μία ιδέα περιορισμού της γραφειοκρατίας, την οποία δεν την θεωρούν καν ως γενεσιουργό αιτία της σημερινής κακοδαιμονίας, αλλά αντίθετα ως τρόπο εξεύρεσης θέσεων «εργασίας»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μήπως και οι δύο πρώτοι νόμοι που έφεραν, τι κάνουν στην πραγματικότητα; Δημιουργούν νέο όγκο γραφειοκρατικής «εργασίας». Ετσι νομίζουν ότι θα λύσουν τα προβλήματα οι μηδέποτε εργασθέντες. Γιατί μόνο άνθρωποι που δεν εργάστηκαν ποτέ στην πραγματικότητα, θα σκέφτονταν, ότι το πλέον επείγον για την Ελλάδα, είναι η πλήρης επαναλειτουργία της ΕΡΤ. Μόνο άνθρωποι που δεν ίδρωσαν μια φορά στην ζωή τους, μπορεί να έχουν τόσο διεστραμμένες προτεραιότητες αυτήν την στιγμή. 

Γι αυτό είναι τόσο άνετοι και τόσο μπερκέτηδες με τα χρέη των Γερμανών και ξεκινάνε, όχι κάποια «διαπραγμάτευση», αλλά απλά μισόλογα και παρακάλια για 332 δις. Πως υπολόγισε η επιτροπή Καρακούση αυτό το ποσό; Με τον τρόπο που συμφέρει τους Γερμανούς· δηλαδή με την απόδοση των Αμερικάνικων δεκαετών ομολόγων και επιπλέον ένα ασήμαντο 0,5% για την επισφάλεια. Το χρέος όμως έπρεπε να υπολογιστεί με τόκο υπερημερίας, γιατί έπρεπε να είχε εξοφληθεί εδώ και εβδομήντα χρόνια (και 90 τα χρέη από τον Α παγκόσμιο πόλεμο) δηλαδή έπρεπε να οριστεί περίπου στο 1,5 τρις ευρώ και από εκεί να αρχίσουν τα παζάρια με τους Γερμανούς για την μείωση του, αν μας ζητήσουν εκείνοι να παζαρέψουν. Συνεπώς κουρέματα και επιμηκύνσεις και ευκολίες έπρεπε να ζητάνε αυτοί, όχι εμείς.

Αλλά ακόμα κι αν δεχτούμε, ότι αυτό είναι το σωστό νούμερο, όταν σου χρωστάνε 332 δις, δεν ζητάς εσύ διευκολύνσεις, ούτε δίνεις υποσχέσεις για τα δικά σου μεταγενέστερα χρέη, ούτε «διαπραγματεύεσαι» αν η τρόικα θα λέγεται «θεσμοί» και αν θα μπαίνουν στα υπουργεία, ή σε ξενοδοχεία. Απαιτείς την άμεση απόδοση όλων των ληξιπρόθεσμων χρεών και αν δεν στα δίνουν, σταματάς να πληρώνεις και εσύ. Δεν έχει καμία σημασία το ότι εμείς δεν χρωστάμε μόνο στην Γερμανία. Οποιος θέλει να πάρει αυτά που του χρωστάμε, να συνταχτεί μαζί μας στις απαιτήσεις μας, διαφορετικά παραδέχεται, ότι είναι συνέταιρος και συνένοχος των διεθνών μεγαλομπαταχτζήδων Γερμανών.

Μιλάνε για νομική διεκδίκηση!!!!!!!!!!!!!!!! Από πού θα τα διεκδικήσουν; Από τα «διεθνή δικαστήρια», που πληρώνονται (και επίσημα και υπόγεια) από τους αντιδίκους; Τα «δικαστήρια», που δεν μας δικαίωσαν ούτε όταν το πράγμα ήταν φρέσκο; Ούτε όταν το αίμα των 600.000 Ελλήνων ήταν ακόμη ζεστό; [Μάλιστα πολλοί «ρεαλιστές» λένε, ότι το θέμα είναι άκαιρο και θα έπρεπε να το αφήσουμε για αργότερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!] 

Παρόλα αυτά θα «δικαιωθούν» και θα μας «δοθούν» αποζημιώσεις. Είναι το κούρεμα, που είπα, που έτσι κι αλλιώς θα γινόταν και που αποκλείεται να καταστήσει το χρέος μας βιώσιμο, για τους λόγους που ήδη ανέφερα και αρκετούς άλλους. Θα δώσει όμως μία παράταση ζωής στην κυβέρνηση που θα το «καταφέρει» και μία προσωρινή ψευδαίσθηση βιωσιμότητας στον λαό, που ψοφάει για παραμύθια. [Επίσης θα επιφέρει φράγκα και «δόξα» στους νομικούς και λοιπούς «ειδικούς» που θα χειριστούν το ζήτημα.]

Το σατανικό σχέδιο δεν ξεκίνησε τώρα. Είναι παμπάλαιο και απλά περνάει διάφορες φάσεις. Η προηγούμενη της σημερινής ήταν η είσοδος μας στην (τότε) ΕΟΚ και η αλλοτρίωση του λαού. Μία φάση που έληξε με απόλυτη επιτυχία και κατάφερε, ότι δεν μπόρεσαν να καταφέρουν ούτε στην κατοχή, ούτε στην μετέπειτα ανώμαλη περίοδο, που έληξε το 1974. 

Όταν μπήκαμε στην ΕΟΚ δεν ήμασταν βέβαια ένα ενάρετο έθνος, αλλά δεν είχαμε και την σημερινή κατάντια, να πεθαίνουμε, αλλά να αρνούμαστε να εργαστούμε σε πραγματικές εργασίες. Η πραγματική δουλειά είναι το ελάχιστο που απαιτεί η εποχή μας και εμείς ακόμα διαγκωνιζόμαστε για μια θέση στο δημόσιο.

Οι ημέρες που διάγουμε απαιτούν όχι απλά σκληρή δουλειά, αλλά μεγαλείο ψυχής από εμάς, γιατί θα κληθούμε να υπερασπιστούμε την ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας και εμείς τι κάνουμε; Δίνουμε ποσοστά σε Κατρούγκαλους για μια θέση στο δημόσιο… Είμαστε αναλώσιμοι πλέον για εκείνους που επιβουλεύονται ακόμη και την φυσική μας υπόσταση και εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να επιβεβαιώνουμε την αλήθεια των επιχειρημάτων τους. Ο Θεός να μας λυπηθεί.


Δημοσίευση: Μαρτίου 26, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σατανικό σχέδιο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator