Έξαλλη η Αυστρία για τις δηλώσεις Καμμένου-Κοτζιά: "Θα στείλουμε πίσω τους μετανάστες και θα υψώσουμε τα σύνορα"

0


Αδιανόητα ολισθήματα οι ελληνικές δηλώσεις, λέει η Αυστριακή ΥΠΕΣ!

Την έντονη ενόχλησή της για τις δηλώσεις του Νίκου Κοτζιά και του Πάνου Καμμένου περί κύματος μεταναστών που μπορεί να «πνίξει» την Ευρώπη από την Ελλάδα, έδειξε η Αυστρία.

Με δηλώσεις της στο πρακτορείο ειδήσεων της χώρας της, η Αυστριακή υπουργός Εσωτερικών, Γιοχάνα Μικλ-Λάϊτνερ έκανε λόγο για αδιανόητα ολισθήματα: «Πρόκειται για αδιανόητα, απάνθρωπα ολισθήματα, τα οποία στην πραγματικότητα κανένας δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά. Είναι επιτέλους καιρός η νέα ελληνική ηγεσία να κάνει πρωτοσέλιδα με λύσεις, αντί με παράλογες απειλές».

Παράλληλα, δεν δίστασε να απαντήσει και στα περί μεταναστών, λέγοντας πως αν εμείς τους στείλουμε εκεί, θα μας τους στείλουν πίσω και θα κλείσουν τα σύνορα: «Εάν πάλι κάποιος από την ελληνική ηγεσία θεωρεί σοβαρή αυτή την απειλή, τότε υπάρχουν τελείως σαφείς κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τότε αυτοί οι πρόσφυγες θα σταλούν αυτόματα πίσω στην Ελλάδα και κατόπιν μπορούμε να υψώσουμε τα σύνορα, όπως και θα το κάνουμε».
Δημοσίευση: Μαρτίου 11, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έξαλλη η Αυστρία για τις δηλώσεις Καμμένου-Κοτζιά: "Θα στείλουμε πίσω τους μετανάστες και θα υψώσουμε τα σύνορα""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator