Οικογένεια Ραψωματιώτη

0


Γνωρίζουμε όλοι τις μεγάλες προσπάθειες που τα τελευταία 7 – 8 χρόνια κάνουμε ως οικογένεια.
Τα πρώτα 3 χρόνια, προσπάθησαν κάποιοι, με στόχο το προσωπικό τους όφελος, πολιτικό, οικονομικό, να φοβίσουν τους κατοίκους της περιοχής και ενώ αρχικά το κατάφεραν, τελικά εκτέθηκαν.
Τα επόμενα 3 χρόνια, με τη λειτουργία της μονάδας μας, όχι μόνο δώσαμε διέξοδο, προσφέραμε στην τοπική κοινωνία και με ανοιχτές τις πόρτες, αποδείξαμε τι πραγματικά πρεσβεύουμε και το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε και τώρα και για πάντα.
Τον τελευταίο 1 – 1,5 χρόνο, προσπαθούμε να ενημερώσουμε τους Δήμους της Κορινθίας ότι υπάρχει η δυνατότητα να βρεθεί νόμιμα μια λύση και να ξεπεραστεί το αδιέξοδο που όλοι γνωρίζαμε ότι θα έρθει.
Παρόλο το ενδιαφέρον και τις συζητήσεις, οι αποφάσεις αργούσαν.
Ως επιχειρηματίες, απευθυνθήκαμε στους όμορους Νομούς και σιγά – σιγά, αρχίζει να υπάρχει ανταπόκριση.
Η δουλειά που κερδίσαμε, μετά από διαγωνιστική διαδικασία, με την Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι για έναν περίπου μήνα και θα λειτουργήσει με δεύτερη βάρδια στις μονάδες μας.
Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο με τους Δήμους της Κορινθίας, εάν και όταν το αποφασίσουν.
Πάντα υπάρχει περιθώριο στον σχεδιασμό μας, να καλύψουμε το Δήμο Βέλου – Βόχας και πραγματικά δηλώνουμε ότι και θέλουμε, και μπορούμε να συνεργαστούμε με τον Δήμο μας έτσι ώστε να μην φτάσουμε να έχει και ο τόπος μας την εικόνα της Τρίπολης, ιδιαίτερα τώρα που έρχεται η άνοιξη και το καλοκαίρι.

Δημήτρης Ραψωματιώτης 
Δημοσίευση: Μαρτίου 14, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οικογένεια Ραψωματιώτη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator