ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Έτσι φυγάδευσε τον Παπακωνσταντίνου η κυβέρνηση των σαμαροβενιζέλων και τα σταγονίδια της δικαιοσύνης

0



Πρωτοφανές το σκεπτικό για την αθώωση Παπακωνσταντίνου – πρόκληση για την λογική και την κοινωνία!

Προξενεί αποτροπιασμό το σκεπτικό της αθώωσης Παπακωνσταντίνου. Οι δικαστές έκριναν ότι επειδή δεν έχουν τελειώσει οι έλεγχοι από το ΣΔΟΕ και την δικαιοσύνη για το ύψος φοροδιαφυγής των συγγενών… …δεν μπορούν να τον δικάσουν για απόπειρα απιστίας! Επειδή δεν έχει προσδιοριστεί το ποσό που έχασε το δημόσιο!!!Το και αν βασικός μάρτυρας του ελεγκτικου μηχανισμού μίλησε για ζημιά άνω των 8 εκατομμυρίων Ευρώ… Το δικαστήριο έκρινε οτι είναι αθώος, επειδή οι Σαμαροβενιζέλοι κωλυσιέργησαν την έρευνα!
Δηλαδή, εάν το πόρισμα εκδοθεί και οι συγγενείς όντως έχουν φοροδιαφύγει, θα τον ξαναδικάσετε;
ΝΤΡΟΠΗ!

olympia
Δημοσίευση: Μαρτίου 25, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Έτσι φυγάδευσε τον Παπακωνσταντίνου η κυβέρνηση των σαμαροβενιζέλων και τα σταγονίδια της δικαιοσύνης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator