Ποιος είναι ο Βασίλης Χιώτης που κατασκεύασε το σκάνδαλο "Κατρούγκαλος" - Ιδού η λαμπρή πορεία του!

0



Μία ενδιαφέρουσα φωτογραφία-κολάζ λάβαμε από φίλο αναγνώστη, που περιγράφει εν συντομία την πορεία του "δημοσιογράφου" Βασίλη Χιώτη, που έγινε πανελληνίως ρόμπα, με την παρουσίαση παραποιημένου συμφωνητικού που δήθεν ο Κατρούγκαλος κατέθεσε, σύμφωνα με το οποίο θα έπαιρνε αμοιβή ως δικηγόρος, από απολυμένο του Δημοσίου.

Ο Βασίλης Χιώτης, ξεκίνησε την καριέρα του με ανυπόγραφα άρθρα από την γνωστή "Αυριανή" του Κουρή, αυτή την κατακίτρινη φυλλάδα της δεκαετίας του 80!



Από εκεί πέρασε στον Δημοσιογραφικό Όμιλο Λαμπράκη. Ήταν κολλητός του Θεοδωρου Ρουσόπουλου και επί υπουργείας του υπήρξε κορυφαίος "παίκτης" του συστήματος Ρουσόπουλου!


Παρέμεινε εκλεκτός των υψηλών κλιμακίων της εξουσίας και επί Σαμαρά. Αριστερά (με τo χέρι στο πηγούνι) σε meeting με Σαμαρά, Ψυχάρη, Πρετεντέρη, Καψή και Παναγιωτόπουλο.



Δεν προσποιήθηκε ποτέ ότι ήταν έναν "κανονικός" δημοσιογράφος. Επιδείκνυε ευθαρσώς την μεροληψία του, ακόμα και με οπαδικούς όρους, πάντα κοντά στην εξουσία!


anemosantistasis
Δημοσίευση: Μαρτίου 23, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ποιος είναι ο Βασίλης Χιώτης που κατασκεύασε το σκάνδαλο "Κατρούγκαλος" - Ιδού η λαμπρή πορεία του!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator