Βίντεο: Χαμός στον "αέρα" για την υπόθεση Γιακουμάκη!

0


Να κατονομάσει το συνδικαλιστή που τον απείλησε ζήτησε ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στον ελληνικό γεωργικό οργανισμό "ΔΗΜΗΤΡΑ", Παναγιώτης Κάτσαρης, από τον Ανδρέα Αθανασόπουλο, τον επικεφαλής του κλιμακίου που διενήργησε τη διοικητική εξέταση στη Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

«Να μας πει και να κατονομάσει και όχι να λέει γενικώς και αορίστως συνδικαλιστές από την Αθήνα. Ποιος ήταν αυτός ο συγκεκριμένος που του έκανε αυτή την απειλή. Εμείς έχουμε βγάλει ανακοίνωση από τη δεύτερη βδομάδα και έχουμε πει ότι πρέπει να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και να αποδοθούν ευθύνες εκεί όπου αναλογούν, σε όποιους η εισαγγελική και αστυνομική έρευνα καταλήξει ότι έχουν ευθύνες», ανέφερε, ενώ ανέβηκαν οι τόνοι του κ. Κάτσαρη με τον παρουσιαστή της εκπομπής Γιώργο Παπαδάκη.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δημοσίευση: Μαρτίου 17, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βίντεο: Χαμός στον "αέρα" για την υπόθεση Γιακουμάκη!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator