Πως θα εξηγήσουν οι βουλευτές το κέντρο κράτησης;;;

0


Τελικά το πρώην στρατόπεδο του 6ου Συντάγματος Πεζικού…. άδειασε από λαθρομετανάστες, αλλά μέρα με την ημέρα γεμίζει και πάλι.

Ο αρμόδιος υπουργός είδε ότι το πρόβλημα είναι τεράστιο και παρά τις αρχικές του δεσμεύσεις αναγκάζεται πλέον να κάνει το αυτονόητο.

Οι 3 βουλευτές του Συριζα Κορινθίας πριν περίπου 1 μήνα έκαναν μία συνέντευξη τύπου στην οποία πανηγύριζαν για το ΟΡΙΣΤΙΚΟ κλείσιμο του κέντρου κράτησης αλλοδαπών…!

Φεύ….

Σήμερα θα κάνουν δημόσιο απολογισμό οι κκ. Κουρεμπές και Ψυχογιός και η κα. Θελερίτη.

Πως θα δικαιολογήσουν και με ποιά «δημιουργική ασάφεια» θα εξηγήσουν γιατι δεν πρόκειται να κλείσει το κέντρο κράτησης παράνομων αλλοδαπών της Κορινθίας;;

Τώρα θα πρέπει να βρούν τα λόγια για να πείσουν για τους λόγους που πρέπει να μείνει ανοικτό…το κέντρο…!!!!

Μπερδεμένα πράγματα…!

Τελικά είχε δίκιο ο πρώην βουλευτής Σ. Μπούκουρας που κατήγγειλε πριν λίγες ημέρες ότι δεν θα κλείσει το κέντρο…!

Δημοσίευση: Μαρτίου 29, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πως θα εξηγήσουν οι βουλευτές το κέντρο κράτησης;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator