Προβολή του ντοκιμαντέρ «Σταγώνες» της Νέλλης Ψαρρού στην Κόρινθο

0Το ντοκιμαντέρ «Σταγώνες» της Νέλλης Ψαρρού θα προβληθεί το Σάββατο 14 Μαρτίου και ώρα 18:30 στο «Αλλότροπον» Κολιάτσου 102 στην Κόρινθο, θα ακολουθήσει συζήτηση με την δημιουργό. Η Είσοδος είναι ελεύθερη.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ, ΣΗΜΕΡΑ θα μπορούσε να είναι ο τίτλος αυτού του ντοκιμαντέρ. Ταξιδεύοντας σε πέντε περιοχές της Ελλάδας (Θεσσαλονίκη, Αποπηγάδι Χανίων, ανατολική Χαλκιδική, Ασωπό και Βόλο) θα δούμε ότι ο πόλεμος του νερού δεν είναι ένα πιθανό σενάριο από το μακρινό μέλλον, αλλά μια πραγματικότητα που βιώνουν συμπολίτες μας εδώ και χρόνια και σήμερα χτυπά τις πόρτες όλων μας. Σταγώνες | ένα ντοκιμαντέρ για τιςπεριπέτειες του νερού στην Ελλάδα.

Η ομάδα διαχείρισης του «Αλλότροπον»

www.allotropon.gr email: allotropon@gmail.com

Δημοσίευση: Μαρτίου 13, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Προβολή του ντοκιμαντέρ «Σταγώνες» της Νέλλης Ψαρρού στην Κόρινθο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator