Θείτσες Ραμποβαρουφίτσες

0


Ψιλικατζήδες, φουρναραίοι, σουβλατζήδες, στεγνοκαθαριστές τα μάτια σας δεκατέσσερα. Σε λίγες μέρες θα κυκλοφορούν καλωδιωμένες νοικοκυρές με απευθείας σύνδεση με τον ΣΔΟΕ, όπου θα καταγράφεται κάθε συναλλαγή χωρίς απόδειξη. Εφοδιασμένες με την τελευταία λέξη της κατασκοπευτικής τεχνολογίας, γυαλιά με μικροκάμερες, μικροτσίπ, μικροανιχνευτές, μικροδονητές θα σας αλλάξουν τα φώτα παλιοφοροφυγάδες.

Νομίζετε ότι κάνω πλάκα; Αυτή είναι η τρίτη από τις επτά μεταρρυθμίσεις, που κατέθεσε στους «θεσμούς» ο Γιάνης. Επιτέλους βρέθηκε ο ιππότης που θα μας σώσει από τους κλεφταράδες.

Κάπως έτσι ξεκίνησε κι ο προηγούμενος (επίσης γουλοκουρεμένος) δον Κιχώτης, ο Στουρνάρας (θυμάστε, αυτός που θα έδιωχνε από την ΤΕ ο Τσίπρας μόλις θα έπαιρνε την εξουσία). Αφού άρχισε τις βαρύγδουπες καταγγελίες για γιατρούς, συμβολαιογράφους και άνεργους με εκατομμύρια αδικαιολόγητων καταθέσεων, αφού μας βεβαίωσε ότι αυτοί είναι ο στόχος του και όχι οι παραπαίοντες επαγγελματίες, στην συνέχεια άφησε τους δύσκολους στόχους (λίστες Λαγκάρντ, Λιχτενστάιν, πετρελαιάδες κ.λ.π.) και έχωσε το τιμημένο δόρυ του στον πισινό των γνωστών ηλίθιων, που δεν διορίστηκαν στο δημόσιο κι έφτιαξαν την προσωπική τους θέση εργασίας με τα δικά τους λεφτά.

Ετσι ακριβώς παρέλαβε το δόρυ ο Γιάνης από τον Γιάννη και συνεχίζει την παρά φύσιν κονταρομαχία, προβάλλοντας στα κανάλια τα παραδείγματα των άνεργων μεγαλοφοροφυγάδων και δημιουργώντας το ανάλογο κλίμα κυνηγιού μαγισσών, που βέβαια πάντα καταλήγει στους προαναφερθέντες ηλίθιους. Επειδή όμως δεν υπήρχαν καινούργια παραδείγματα, που θα ξαναζεστάνουν το μένος των έντιμων δημοσίων υπαλλήλων εναντίον των άτιμων επαγγελματιών και θα δικαιολογήσουν την νέα φοροεπιδρομή, χρησιμοποιούν τα ίδια ακριβώς παραδείγματα, που χρησιμοποιήθηκαν και στην προηγούμενη «ηθική αναγέννηση» του 2012!!!!!!!!!!!!!!!

Ποιος πάει στοίχημα ότι κι ο επόμενος Ιωάννης (δεν ξέρω με πόσα νι το γράφουν οι χρυσαυγίτες) θα δικαιολογήσει την δική του φοροεπιδρομή στους μικροεπαγγελματίες με τα ίδια ακριβώς παραδείγματα των γνωστών άγνωστων άνεργων εκατομμυριούχων;

Δημοσίευση: Μαρτίου 07, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: " Θείτσες Ραμποβαρουφίτσες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator