ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

0


Στη λάθος πλευρά της ιστορίας βρέθηκε η Ελλάδα σήμερα, μαζί με το λαό της. Η εμμονή σε μία ουτοπία είναι συναρπαστική σε μία κινηματογραφική ταινία αλλά όταν οδηγεί στην περιθωριοποίηση μίας ολόκληρης χώρας και την υποθήκη του μέλλοντος της αποτελεί θανάσιμο κίνδυνο.

Πολλοί Έλληνες επένδυσαν στην καταστροφή, σε έναrestart σε λευκό βιβλίο, αλλά δυστυχώς ο κύκλος της ζωής κλείνει πάντα με το λογαριασμό που πληρώνει ο χαμένος. Κανείς δεν χαρίζει λευκά βιβλία σε μία ζωή. Η άρνηση της ήττας δεν αποτελεί ηγετικό προσόν και το χειρότερο όλων αναβάλει την ρεβάνς. Τη δημιουργία μαχητών από τους νέους.

Η νομισματική ενοποίηση έφερε και τον κεντρικό τραπεζίτη φυσιολογικά. Ως γνωστό δεν υπάρχει πολιτισμός χωρίς τράπεζες τους τελευταίους αιώνες. 1,1 τρισεκατομμύρια ευρώ υπέγραψε ο κ.Ντράγκι για το πάρτι της ανάπτυξης και η Ελλάδα με τον λαό της έμεινε έξω από τη διασκέδαση χωρίς λόγο. 

Αυτό φυσικά δεν δημιουργεί κανένα επιπλέον πρόβλημα όπως ισχυρίζονται οι ανώνυμοι κύκλοι εντός και εκτός του Μαξίμου. Αυτό όμως που δεν ισχυρίζονται είναι ότι έχουν και τη λύση για να μπούμε στο πάρτι ως λαός. Δεν υπάρχει πίσω πόρτα στο ευρωπαϊκό σαλόνι και όποιος μείνει απέξω ελπίζει μόνο να καθαρίσει στο τέλος το σαλόνι. Αυτό δεν αξίζει στον ελληνικό λαό.

Ο κ.Βαρουφάκης και το κέντρο αποφάσεων της μοίρας του ελληνικού λαού στο Μέγαρο Μαξίμου οφείλει να σταματήσει τις φαεινές ιδέες αποστράγγισης κάθε σεντ που βρίσκεται στα ταμεία του Κράτους και να πείσει τους δανειστές των 100 δις ευρώ στις ελληνικές τράπεζες ότι επιτέλους θα δημιουργήσει Κράτος ευημερίας και δικαιοσύνης, 200 χρόνια μετά την ίδρυσή του.

Κράτος που η αριστεία δεν θα είναι διωκόμενη και μεταναστεύουσα και το Κράτος δεν θα τρώει τις σάρκες του εις όφελος των σκοτεινών σκιών που έχουν ως αυτοσκοπό την χρεοκοπία της χώρας μέσα από την παράλυση της ελπίδας και της προσπάθειας.

Η ώρα της Ευρώπης ήρθε και η Ελλάδα είναι Ευρώπη. Επιχειρήσεις και λαός απαιτούν από το νέο Πρωθυπουργό μία άλλη πολιτική. Γαι αυτό τον επέλεξαν ανεξάρτητα των προσωπικών και πολιτικών του πεποιθήσεων. Για αυτό έγιναν αριστεροί το 38% των ψηφοφόρων χωρίς να το αποδεχτούν. 

Δεν είναι ο κ.Ντράγκι ο εχθρός αλλά ο σκοτεινός εαυτός μας που ζει και προσπαθεί να μας κρατήσει μάταια στην απέναντι όχθη από το φως της Ελλάδας υποταγμένος στο σκοτεινό ιεροκήρυκά του.

Γρηγορείτε κ.Πρωθυπουργέ. Το πάρτι ξεκίνησε και σε λίγο θα χορεύουν όλοι εκτός από τους Έλληνες. Κρίμα δεν είναι.

Ο Βαρδάρης και ο παππάς με το μέλι δεν φτάνουν παρά μόνο να χορτάσουν εφήμερα την εξουσία, χωρίς κανένα νόημα πλην τη διάλυση της Ελλάδας...

Δημοσίευση: Μαρτίου 06, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator