Θαύμα ! Θαύμα ! Έρχονται Τετάρτη στην Αθήνα οι τρεις θεσμοί... δηλαδή η Τρόικα

0


Επανέρχεται η τρόικα στην Αθήνα δίνοντας ραντεβού αυτή τη φορά στο ΤΑΙΠΕΔ την Τετάρτη, σύμφωνα με πηγές των δανειστών. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τα στελέχη της τρόικα – θεσμοί, όπως ονομάζονται πλέον, θα έχουν ραντεβού στο ΤΑΙΠΕΔ με στόχο να εξεταστεί η κατάσταση και η κυβερνητική πολιτική στο πεδίο των αποκρατικοποιήσεων, ενώ δεν αποκλείονται και επαφές με άλλα κυβερνητικά στελέχη. Οι επαφές αυτές, εντάσσονται στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων με στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ που ξεκινούν αυτή την εβδομάδα. 

Πάντως, ο ανταποκριτής του star ο κ. Αθανασίου σε ότι αφορά τα πρόσωπα που θα απαρτίτζουν την τρόικα είπε πως «οι κκ Κοστέλο και Μαζούχ θα συμμετέχουν σίγουρα στις διαβουλεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση, είτε αυτές γίνουν στην Αθήνα, είτε στις Βρυξέλλες. Το αν θα προστεθεί ή όχι ο Γκογιάλ του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό». 

Πάντως ο κ. Δραγασάκης σε ερώτηση για το αν έχει οριστεί συνάντηση με τους εκπροσώπους των δανειστών απάντησε: «δεν έχω καμία τέτοια ενημέρωση». 

Επίσης, σνώτατη κυβερνητική πηγή, διέψευδε την ίδια πληροφορία ότι πρόκειται δηλαδή να έρθουν στην Αθήνα κλιμάκια (ούτε καν τεχνικά) των θεσμών – της πάλαι ποτέ «τρόικα». Μια πληροφορία που διαψεύδουν τόσο το ΔΝΤ όσο και η Κομισιόν.


Δημοσίευση: Μαρτίου 05, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Θαύμα ! Θαύμα ! Έρχονται Τετάρτη στην Αθήνα οι τρεις θεσμοί... δηλαδή η Τρόικα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator