ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ - Ποιοι είναι οι διαχειριστές του μπλόγκ που έβριζε το Γιακουμάκη

0


Εντοπίστηκαν από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οι διαχειριστές μπλογκ που καθύβριζε τον νεκρό Βαγγέλη Γιακουμάκη, χθες, μόλις έγινε γνωστό ότι βρέθηκε η σωρός του αδικοχαμένου 20χρονου φοιτητή.

Η Εισαγγελία, άσκησε ποινική δίωξη «κατ' αγνώστων δραστών» με τις κατηγορίες για ρατσισμό και ρητορική μίσους που προβλέπονται από τον νέο αντιρατσιστικό νόμο. Η δίωξη ασκήθηκε αυτεπαγγέλτως και η κατηγορία, ως πλημμέλημα, επισύρει 2-3 χρόνια φυλάκισης.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει «μπλοκάρει» από χθες Κυριακή τα ηλεκτρονικά ίχνη των διαχειριστών του μπλογκ τους οποίους έχει εντοπίσει. Πρόκειται για 3-4 άτομα, ίσως και παραπάνω με έδρα την Αθήνα. Πλέον η υπηρεσία έχει ξεκινήσει διαδικασίες για άρση του απορρήτου και αναμένει από το εξωτερικό τα ηλεκτρονικά ίχνη για να προβεί στις περαιτέρω ενέργειες. Εχει δε «κατεβάσει» ήδη την ιστοσελίδα.

Δημοσίευση: Μαρτίου 16, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ - Ποιοι είναι οι διαχειριστές του μπλόγκ που έβριζε το Γιακουμάκη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator